Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florinel Coman îşi laudă fostul antrenor: ”Aţi văzut ce face la Viitorul. E un antrenor foarte bun, mă ambiţionează ceea ce spune”

VIDEO | Florinel Coman îşi laudă fostul antrenor: ”Aţi văzut ce face la Viitorul. E un antrenor foarte bun, mă ambiţionează ceea ce spune”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o pe Viitorul cu 2-1. Unul dintre fotbaliştii meciului a fost Florinel Coman, jucător titularizat de Nicoale Dică în duelul contra fostei sale echipe.

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în partida cu Viitorul. Şeptarul roş-albaştrilor a scos o lovitură de la unsprezece metri şi a creat mereu panică în defensiva adversă: ”Nu s-a schimbat nimic pentru mine. Am scos un penalty din care a marcat Tănase şi sunt bucuros. Avem o deplasare grea la Botoşani şi mergem acolo să câştigăm cele trei puncte şi să nu le dăm nicio şansă” a declarat Coman la finalul partidei pentru Telekom Sport.

Fotbalistul FCSB-ului recunoaşte că tot ceea ce spune fostul său antrenor, Gheorghe Hagi îl amibiţionează şi mărturiseşte că amânarea meciului de ieri nu a afectat deloc echipa sa: ”Mereu ceea ce spune domnul Hagi mă ambiţionează. Îi mulţumesc din nou. E un antrenor foarte bun, aţi văzut ce face la Viitorul. Nu a fost greu că s-a amânat meciul. Am făcut şedinţă cu toţii şi am promis că ne dăm viaţa pe teren pentru o victorie. Am pregătit meciul foarte bine, nu le-am dat nicio şansă” a mai spus Coman la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbgheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare