Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fotbaliştii de la Universitatea Craiova la Balul Bobocilor: ”S-a uitat după eleve? Vorbim acasă”

VIDEO | Fotbaliştii de la Universitatea Craiova la Balul Bobocilor: ”S-a uitat după eleve? Vorbim acasă”
Comentarii

Handbalistele de la SCM şi fotbaliştii de la Universitatea au luat parte la Balul Bobocilor de la Colegiul Ştefan Velovan din Craiova. Pe lângă concurs şi momentele de muzică şi dans, interpretarea imnului Craiovei a făcut deliciul celor prezenţi.

Andreea Ianoşi de la SCM a fost Miss Boboc atunci când a fost elevă, dar recunoaşte că handbalul este cea mai mare pasiune a sa: ”A fost o experienţă frumoasă, pe care nu o trăieşti de multe ori în viaţă şi pot spune că toate aceste lucruri m-au ajutat să cresc ca om şi să mă maturizez. Handbalul pentru mine este cea mai mare iubire şi nu m-aş vedea făcând altceva” a explicat Andreea.

Antrenorul de la SCM, Bogdan Burcea a vorbit despre Cupa EHF: ”Este la Craiova. Nu e cazul să ni se cânte prohodul. Să nu ne îngroape cât încă respirăm. Cupa e aici şi va rămâne aici”. Printre invitaţii speciali a fost şi Ciprian Ogarcă, câştigătorul emisiuni Masterchef, sezonul 4. El a avut un cadou special pentru Andrei Burlacu: ”Aici avem reţeta pentru a câştiga campionatul, frăţioare, şi să dai cât mai multe goluri la Craiova. Aici, în paporniţă, o iei la antrenamente”

La jurizare a participat şi portarul de rezervă de la Univeristatea Craiova, Nicoale Calancea. El şi Andrei Burlacu au împărţit pungi cu însemnele clubului oltean: ”S-a uitat după fete? Vorbim acasă” a glumit soţia portarului Craiovei. ”Am jurizat corect, şi am vorbit noi ce note să dăm” a spus Calancea.

Afla mai multe despre: calanceau craiovabalul bobocilorscm craiova 

viewscnt
Articole similare