Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO&FOTO | Scene şocante la Fener - Beşiktaş. Antrenorul Senol Gunes a fost grav rănit la cap. Meciul a fost suspendat după o bătaie generală la vestiare

VIDEO&FOTO | Scene şocante la Fener - Beşiktaş. Antrenorul  Senol Gunes a fost grav rănit la cap. Meciul a fost suspendat după o bătaie generală la vestiare

Campionate

Comentarii

Incidente şocante la derby-ul dintre Fenerbahce şi Beşiktaş. Meciul a fost oprit în minutul 58, după ce antrenorul lui Beşiktaş a fost lovit în cap cu un obiect aruncat de fanii lui Fenerbahce. Apoi, a urmat o bătaie între cele două echipe.

Fotbalul din Europa de Est produce încă un caz cutremurător. Derby-ul Fenerbahce - Beşiktaş a fost întrerupt în minutul 58, când antrenorul Senol Gunes s-a ales cu capul spart. Un obiect aruncat de fanii lui Fener l-a lovit direct în cap şi antrenorul lui Beşiktaş a fost transportat de urgenţă la spital. Gunes a avut nevoie de nu mai puţinde 5 copci.
 

Dar incidentele nu s-au oprit aici. După ce Senol Gunes, arbitrul a oprit meciul şi a trimis cele două echipe la vestiare. Însă jucătorii şi antrenorii lui Fener şi Beşiktaş s-au luat la bătaie pe tunel. Erdinc Gultekin, secundul lui Beşiktaş, a ieşit şi el foarte şifonat din această altercaţie.

În momentul în care meciul a fost oprit, scorul era 0-0, dar Beşiktaş juca în inferioritate numerică, deoarece Pepe a fost eliminat în minutul 30.

 

Afla mai multe despre: besiktasfenerbahceturcia 

viewscnt
Articole similare