Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Gică Hagi a găsit comparaţia perfectă: ”E ca o broască ţestoasă”. ”Regele” nu s-a abţinut şi a intervenit pentru Nedelcu

VIDEO | Gică Hagi a găsit comparaţia perfectă: ”E ca o broască ţestoasă”. ”Regele” nu s-a abţinut şi a intervenit pentru Nedelcu

FCSB

Gigi Becali a anunţat că vrea să-l vândă pe Dragoş Nedelcu, iar Gică Hagi a intervenit şi i-a transmis lui Becali că greşeşte grav.

Hagi l-a sfătuit pe Nedelcu să plece repede de la FCSB şi să meargă la o echipă de nivel mare unde să îşi găsească liniştea pentru a reveni din nou la o formă sportivă bună.

Nedelcu trebuie să se ducă, să îşi găsească (n.r. altă echipă). Nedelcu este un jucător valoros. Nu este acum într-o formă foarte bună, dar este un jucător valoros, cu un potenţial enorm. A demonstrat şi a arătat că este unul dintre cei mai buni închizători din România. Trebuie să îşi revină, trebuie să îşi găsească liniştea, să facă următorul pas la mai bine. Nu cred că trebuie să vină mai jos. El trebuie să facă un pas mai în faţă, cel puţin ca Steaua, sau altceva mare.

Are 21 de ani, este enervant de tânăr. Are toată viaţa înainte şi sfatul meu este să se ducă undeva la mult mai bine. Nedelcu a avut cifre extraordinare la noi, joacă la naţionala U21, unde dă un randament foarte bun în toate meciurile.

Trebuie să fii lângă el, să îi dai încredere şi să îl ajuţi. Nu uitaţi că sunt tineri şi trebuie să îi ajutăm. Chiar dacă le mai zicem câte ceva, ei sunt tineri şi trebuie susţinuţi, trebuie să le dăm încredere. Presiunea trebuie să o pui întotdeauna pe cel ”bătrân”, pe jucătorul cu experienţă. La el nu ai cum să tolerezi nimic, el trebuie să fie perfect. În cazul unui tânăr, trebuie mereu să fii în spatele lui, să îl ajuţi când îi este greu.

Un tânăr e ca broasca ţestoasă. Se retrage în carapece şi e greu după aceea să îl deschizi. Când nu eşti deschis, îţi pierzi curajul, încrederea, convingerea ta că eşti bun şi atunci încep să vină problemele”, a spus Gică Hagi.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta