Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi are probleme de lot înainte de meciul cu Craiova, dar priveşte partea bună: "Nu suntem încă 100%, dar avem acelaşi antrenor"

VIDEO | Gică Hagi are probleme de lot înainte de meciul cu Craiova, dar priveşte partea bună: "Nu suntem încă 100%, dar avem acelaşi antrenor"

Farul Constanța

Comentarii

Primul derby al anului în Liga 1 este meciul dintre Viitorul Constanţa şi U Craiova, care se vede duminică, de la 20:00, pe Telekom Sport 1. Chiar dacă a adus mai mulţi jucători în această iarnă, Gică Hagi nu este sigur dacă poate conta pe ei.

"Regele" nu poate miza pe cel mai important jucător adus în această perioadă de mercato: "Eric are o problemă la gambă, deci nu face parte din lot", a spus Hagi la conferinţa de presă dinaintea meciului. 

Hagi a continuat şi a spus că va lua o decizie după antrenamentul de sâmbătă seară, pentru a vedea cine intră pe teren în meciul cu Craiova: "Voi vedea starea tuturor şi voi lua decizii, sunt jucători la început şi să vedem pentru meciul ăsta ce putem să băgăm înainte, în teren, ce nu, cine poate fi pe bancă". Nici prezenţa luiTudor Băluţă, transferat recent la Brighton, nu este sigură: "Vom evalua, şi Băluţă a fost aici, a plecat, a lipsit două zile, vom face o evaluare seara, după antrenamentul de diseară şi după aceea am timp până dimineaţă să mă decid".

"Junior şi Târcoveanu încă nu sunt la 100%, mai au nevoie şi Eric, Calcan şi cu Bas, ei au venit din pregătire, erau în pregătire, începuseră pregătirile şi jucători care au jucat în ultima perioadă şi vom vedea dacă încep sau nu încep cu ei sau vor fi pe bancă", a mai spus Hagi la conferinţă. 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorul constantaericaccidentarebaluta 

viewscnt
Articole similare