Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi s-a enervat pe o jurnalistă din presa locală: ”Te uiţi la meciuri? Cred că eşti stelistă!” Întrebarea care l-a deranjat

VIDEO | Gică Hagi s-a enervat pe o jurnalistă din presa locală: ”Te uiţi la meciuri? Cred că eşti stelistă!” Întrebarea care l-a deranjat

Cupa României

Comentarii

Gică Hagi s-a enervat în momentul în care o jurnalistă din presa locală l-a întrebat despre numărul de penalty-uri primite de Viitorul în acest sezon. Patronul şi antrenorul fostei campioane i-a explicat pe un ton apăsat că numărul de penalty-uri primite a fost influenţat de faptul că jucătorii săi ajung foarte des în careul advers.

Viitorul a trecut de Poli Iaşi şi s-a calificat în sferturile Cupei României, după un meci decis cu 5-3 la penalty-uri. Scorul după 120 de minute a fost 2-2, iar Viitorul a deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 15, transformată de Ianis. O jurnalistă din presa locală a subliniat în conferinţa de presă că Viitorul este pe locul 2 în clasamentul echipelor cu cele mai multe penalty-uri primite, 6. Lideră este Craiova, cu 9 lovituri de la 11 metri primite în Liga 1.

Reporteră: Sunteţi pe locul doi în clasamentul penalty-urilor. Egalaţi CFR-ul? Anul trecut cam tot a luat campionatu, din penalty-uri.

Hagi: Te uiţi la meciuri? Da? Te-ai uitat şi la statistică, să vezi câte posesie avem şi cât avem mingea?



Reporteră: Aşa spune clasamentul. Eu vorbeam despre penalty-uri, nu despre posesie.
Hagi: Păi şi eu la fel îţi spun. O echipă care joacă fotbal şi e creativă primeşte penalty-uri.

Reporteră: Nu am zis că nu joacă fotbal. Am zis doar că primeşte penalty-uri.
Hagi: O echipă care joacă fotbal, care are posesia 60-70%, e normal să se întâmple anumite lucruri. Când tu aduci mereu mingea în careu, e meritul nostru. Viitorul are merite multe, de a se impune în teren, de a avea personalitate, ucrul ăsta se vede. Nu am marcat numai din penalty, am marcat şi din alte faze. Asta e, echipa e tehnică. Dacă ţii cu noi, îţi pare bine. Dacă nu, îţi pare rău. Cred că eşti stelistă.

 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulpoli iasicupa romaniei 

viewscnt
Articole similare