Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi şi-a vărsat nervii pe un copil de mingi la partida cu Voluntari! Ce a urmat apoi este înduioşător

VIDEO | Gică Hagi şi-a vărsat nervii pe un copil de mingi la partida cu Voluntari! Ce a urmat apoi este înduioşător

Farul Constanța

Comentarii

Farul a reuşit să câştige duelul de şase puncte împotriva lui FC Voluntari, însă Gică Hagi a trecut ptin tot felul de emoţii pe parcursul meciului.

Sâmbătă, FC Voluntari a făcut vizita la Constanţa pentru a disputa partida împotriva Farului, din a 26-a etapă a Ligii 1.

Elevii lui Gică Hagi au reuşit să se impună, scor 3-0, însă ”Regele” nu a fost mulţumit pa tot parcursul meciului.

Gică Hagi şi-a vărsat nervii pe un copil de mingi la partida cu Voluntari

Pe lângă Virgil Ghiţă, care l-a scos din sărite pe antrenorul său cu o eroare defensivă, şi un copil de mingi l-a înfuriat pe Hagi.

”Regele” s-a răstit la acesta pentru că îşi dorea să nu grăbească reluarea jocului, însă băiatul nu a înţeles dorinţa ”Regelui”.

Totuşi, un minut mai târziu Farul a înscris pentru a treia oară, iar Hagi s-a linştit. Tehnicianul Farului l-a îmbrăţişat pe copilul de mingi, iar apoi l-a adus pe acesta să sărbătorească victoria cu echipa.

În urma partidei, fericit, Gică Hagi a vorbit despre ieşirea sa şi a recunoscut că a avut o discuţie cu copilul de mingi.

”Regele” a afirmat că i-a explicat acestuia că atunci când echipa gazdă conduce, nu trebuie să grăbească reluarea jocului.

Totuşi, băiatul a avut şansa de a merge în vestiarul Farului şi chiar a pus mâna pe tricoul lui Adi Petre, ca ”recompensă” în urma felului în care a fost abordat de Hagi, care s-a autointitulat ”balaur”. :)

Până la urmă, ”Regele” şi-a cerut scuze pentru felul în care a reacţionat şi i-a oferit copilului un moment înduioşător, pe care acesta îl va ţine minte tot restul vieţii.

Antrenorul trebuia să îi spună. Când echipa conduce, nu poate să joace rapid mingea. Am stat cu el şi am vorbit. A fost şansa lui să vină în vestiar.

A luat tricoul lui Adi Petre. S-a speriat de mine pentru că sunt balaur. Am momentele mele, dar l-am făcut fericit şi o să îşi aducă aminte toată viaţa”, a mai spus Hagi.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare