Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gigi Becali, senzaţional! Nici nu a vrut să audă despre o posibilă colaborare cu Ilie Poenaru: ”Pe Toni Petrea l-a inspirat Dumnezeu”

VIDEO | Gigi Becali, senzaţional! Nici nu a vrut să audă despre o posibilă colaborare cu Ilie Poenaru: ”Pe Toni Petrea l-a inspirat Dumnezeu”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu se gândeşte la schimbarea antrenorului FCSB-ului, după ce a fost impresionat la ultima etapă din Liga 1 de Toni Petrea.

FCSB speră din nou la titlu în urma celei de a doua etapă din play-off, după ce a reuşit să o învingă pe FC Argeş la ultima fază.

Andrei Dumiter a fost eroul formaţiei roş-albastră, deşi Darius Olaru a fost cu adevărat omul decisiv pentru echipa pregătită de Toni Petrea.

S-a tot vorbit despre lipsa de experienţă a lui Toni Petrea ca antrenor principal şi cum ar putea acest lucru să dăunze FCSB-ului în lupta la titlu.

Însă, schimbarea făcută la Piteşti l-a convins pe Gigi Becali că fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf este omul potrivit pentru formaţia sa.

În ziua în care Ilie Poenaru s-a autopropus la FCSB, Becali nici nu a vrut să audă de favoritul său şi l-a lăudat pe Petrea pentru inspiraţie din ultimul meci, când l-a înlocuit pe Tănase cu Dumiter.

Latifundiarul a oferit o declaraţie senzaţională în legătură cu antrenorul FCSB-ului, spunând că Dumnezeu l-a inspirat să facă mutarea care a adus roş-albaştrilor toate punctele la Piteşti.

Gigi Becali, senzaţional

Suntem pe locul doi, singura echipă care ne batem la titlu şi mă întrebaţi de Poenaru voi. Păi dacă Petrea a făcut o schimbare care va câştiga campionatul cu ea, de l-a băgat pe Dumiter în locul lui Tănase, care nu se făcea niciodată aşa ceva.

A avut ideea asta. Înseamnă că Dumnezeu l-a inspirat. Cum să-l schimbi pe Tănase şi să-l bagi pe Dumiter? Cu mutarea asta o să fim campioni. Cu două puncte alea”, a declarat Gigi Becali.

În etapa a doua a play-off-ului, CFR Cluj a reuşit să scoată doar o remiză împotriva Farului Constanţa, rezultat care i-a dat FCSB-ului şansa de a se apropia la cinci puncte de campioană.

Însă, în urma unui meci în care a fost dezavantajată de arbitraj, se părea că elevii lui Toni Petrea vor fi nevoiţi să se mulţumească cu o remiză, până ca Dumiter să dea lovitura la ultima fază.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare