Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gooool Ianis Hagi! Românul a marcat superb din afara careului pentru Rangers şi a deschis scorul cu St Johnstone

VIDEO | Gooool Ianis Hagi! Românul a marcat superb din afara careului pentru Rangers şi a deschis scorul cu St Johnstone

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi a fost titular pentru Rangers în meciul din campionatul Scoţiei cu St Johnstone.

UPDATE | GOOOOL Ianis Hagi! Fotbalistul român a marcat frumos, după ce a ajuns în poziţie centrală din lateralul terenului. 

Ianis Hagi este anunţat titular în meciul din această seară dintre Rangers şi St Johnstone din etapa cu numărul 27 a campionatului Scoţiei.

Gazdele sunt în goana după primul titlu din ultimii 10 ani, iar Ianis Hagi are o mare contribuţie prin meciurile bune pe care le-a reuşit în prima ligă scoţiană. St Johnstone nu a mai pierdut de 7 partide în timp ce Rangers are un procentaj al victoriilor de 100% pe teren propriu în acest sezon de campionat.

Ianis Hagi nu a jucat deloc în ultimul meci al celor de la Ranger în campionat, deplasarea cu Hibernian. În acest sezon, Hagi are 3 goluri şi 9 pase decisive pentru Rangers şi este cel mai bun pasator din echipă.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare