Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi, supărat după victoria chinuită cu Poli Iaşi: „Am intrat puţin relaxaţi”. Despre Ianis: „E un lider înăscut”

VIDEO | Hagi, supărat după victoria chinuită cu Poli Iaşi: „Am intrat puţin relaxaţi”. Despre Ianis: „E un lider înăscut”

Superliga

Comentarii

FC Viitorul s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale Cupei României, învingând în deplasare Poli Iaşi după executarea loviturilor de departajare. La finalul celor 90 de minute de joc scorul a fost 2-2 (2-0), care s-a păstrat şi după prelungiri. FC Viitorul a condus cu 2-0, dar golul de 2-2 l-a primit când avea un jucător în plus pe teren, Andrei Cristea fiind eliminat.

Gheorghe Hagi a părut destul de afectat la finalul partidei din Copou. „Iaşi merită felicitări, i-am felicitat pe toţi. Şi pe Flavius şi pe ei, s-au sacrificat, au muncit enorm, au revenit de la 2-0 cu un om în minus. Noi n-am avut capacitatea să facem o repriză cum am făcut-o pe prima, chiar dacă era aceeaşi presiune din tribună.

Am intrat puţin relaxaţi, am scăzut implicarea jucătorului şi atunci normal că adversarul vine şi îţi crează ocazii şi marchează. Totul s-a terminat cu bine, învăţăm şi din acest meci.

Meci frumos, cred că toţi care l-au văzut şi cei care au fost la stadion s-au bucurat de un fotbal bun şi ambele echipe au participat la acest meci bun”, a spus Gheorghe Hagi la Telekom Sport.

Despre Ianis, care a executat un penalty cu piciorul drept, iar al doilea cu piciorul stâng: „Asta e calitatea lui, o ştiţi deja. Are ambele piicoare, le foloseşte, are tactica lui. E într-un moment bun, într-o formă bună, şi-a căpătat ritmul jocului care i-a lipsit un an şi din ce în ce joacă mai bine. 17,45 Suntem bucuroşi că ne ajută să câştigăm meciuri, să ne îndeplinim obiectivul şi Viitorul cred că iarna trecută a făcut un transfer extraordinar, chiar dacă a costat foarte mulţi bani, eram conştient că el ne va ajuta foarte mult, e un lider înăscut”, a mai spus Hagi.


„Fericit, după un meci cu multe peripeţii, prima repriză a fost a noastră, a doua a lor.

Cred că a fost un meci frumos şi pentru spectatorii de aici şi pentru telespectatori. Sunt fericit că într-un final am ieşit victorioşi”, a spus Ianis Hagi.

Fiind întrebat dacă mai ştie un alt jucător care poate executa loviturile de pedeapsă atât cu stângul cât şi cu dreptul, Hagi a răspuns: „Nu ştiu, Dembele poate, la Barcelona.

În acelaşi meci nu cred. Chiar sunt curios, o să vorbesc cu ofiţerul de presă, să îmi caute să văd dacă există vreun jucător”, a mai spus Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare