Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Handbaliştii lui Dinamo s-au apucat de K1. Ce sfaturi le-a dat Ciprian Sora campionilor României: "E cam grav, nu?"

VIDEO | Handbaliştii lui Dinamo s-au apucat de K1. Ce sfaturi le-a dat Ciprian Sora campionilor României: "E cam grav, nu?"

Handbal

Comentarii

Handbaliştii de la Dinamo se pregătesc intens pentru reluarea campionatului. Au luat lecţii de box de la Ciprian Sora.

"Ca în orice sport, e vorba de disciplină. Mai ales la voi, care sunteţi nişte munţi de oameni, dacă nu aveţi disciplină şi vă apucaţi să împărţiţi în stânga şi în dreapta nişte aruncări la poartă, e grav, nu?" , a fost unul dintre sfaturile lui Ciprian Sora.

Mousavi a fost cel mai implicat. L-a avut partener chiar pe căpitanul echipei. Savenco a simţit din plin entuziasmul colegului său: "Are 2 metri, aproape 120 de kilograme, e normal să simţi şi o palmă, nu trebuie să dea un pumn".

Dinamoviştii se gândesc deja şi la "dubla" decisivă cu Sporting, din play-off-ul pentru optimile Ligii Campionilor. Anul trecut, portughezii i-au eliminat pe alb-roşii în aceeaşi fază. Primul meci se va juca pe 22 februarie, în Portugalia, iar returul va avea loc pe 1 martie, în Sala Dinamo. 

"Acolo este meciul decisiv, ceea ce va însemna Dinamo pe viitor, meciul de la Lisabona. Şi noi suntem mai tari, dar şi ei s-au întărit. ŞI ei vor să meargă mai departe, dar sperăm să mergem noi anul acesta" , a mai spus Savenco.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe