Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | HAOS la PAOK - Olympiakos. Antrenorul a fost lovit în cap de suporteri! Partida a fost suspendată!

VIDEO | HAOS la PAOK - Olympiakos. Antrenorul a fost lovit în cap de suporteri! Partida a fost suspendată!

Stranieri

Comentarii

Derby-ul PAOK - Olympiakos ar fi trebuit să ia startul la ora 19:30, însă nici măcar la ora 20:00, arbitrul n-a fluierat startul partidei!

Răzvan Lucescu este în pericol să piardă meciul contra marilor rivali la masa verde, după ce fanii lui PAOK l-au lovit cu o rolă de hârtie pe antrenorul lui Olympiakos, Oscar García.

La scurt timp, s-a luat decizia ca formaţiile să fie trimise înapoi la vestiare. Totul a pornit de la Kevin Mirallas, care le-a arătat semne obscene suporterilor formaţiei gazde. Aceştia au reacţionat violent şi au început să arunce cu lucruri pe teren. Conform presei din Grecia, preşedintele lui Olympiakos a fost cel care i-a solicitat arbitrului să amâne startul partidei. 

Suporterii echipei PAOK Salonic au considerat că antrenorul echipei Olympiacos Pireu, Oscar Garcia, a exagerat amploarea loviturii primite, în urma aruncării unui obiect din tribune, şi au încercat să forţeze accesul la vestiare pentru a le cere socoteală oaspeţilor. Poliţia a folosit gaze lacriimogene pentru a-i împăştia pe suporteri.

Cel mai probabil, meciul nu se va mai disputa. PAOK riscă să primească sancţiuni dure: să piardă la masa verde, o amendă între 6.000 şi 80.000 de euro şi până la trei meciuri cu porţile închise.

Afla mai multe despre: olympiakospaok 

viewscnt
Articole similare