Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi a făcut show cu Dinamo, apoi a vorbit despre următorul pas din cariera sa. Unde va juca din 2019

VIDEO | Ianis Hagi a făcut show cu Dinamo, apoi a vorbit despre următorul pas din cariera sa. Unde va juca din 2019

Superliga

Comentarii

Căpitanul Viitorului, Ianis Hagi, a fost omul meciului în faţa lui Dinamo, dar la finalul meciului a dat dovadă de modestie, recunoscând meritul colegilor săi în succesul cu 4-1.

"Este o muncă a echipei, jucătorii m-au pus în situaţii foarte bune de gol, mai ales la al doilea gol marcat de mine. Pasăm în faţa porţii dacă altcineva are o situaţie mai bună. Suntem o familie, aşa am fost crescuţi, de la 11-12 ani. De pe margine s-a zis să execute Măţan. Ar fi marcat primul lui gol în campionat, dar aşa a fost să fie. Suntem uniţi şi jucăm unul pentru altul.

Am creat presiune, nu le-am dat timp şi spaţiu de gândire şi am marcat patru goluri. Deciziile sunt ale lui, e bine că am trecut peste acel penalty neacordat", a declarat Ianis Hagi, la Telekom Sport.

Mijlocaşul în vârstă de 20 de ani nu se gândeşte deocamdată la câştigarea titlului.

"E greu să vorbeşti de titlu acum, pentru că fiecare echipă încearcă să intre în play-off. Acolo, toate echipele au şansa lor de a se bate la titlu. Încercăm să acumulăm cât mai multe puncte până în Crăciun, să fim cât de cât matematic calificaţi în play-off. Ăsta-i obiectivul nostru, încercăm să acumulăm cât mai multe puncte, apoi vom discuta", a mai spus Ianis.

Cât despre unde va evolua din 2019: "Sunt fericit aici, sunt fericit că joc fotbal. Asta iubesc de mic, asta mi-am dorit când am luat decizia să mă întorc. Vom vedea, pentru că, normal, fiecare jucător vrea să facă pasul la un nivel mai înalt, dar sunt foarte fericit aici, încerc să progresez de la meci la meci", a adăugat Ianis Hagi.

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Drăguş ‘4, Ianis Hagi ’37, ‘90 şi Achim ‘77 pentru gazde, respectiv Montini ’13 pentru Dinamo.

Afla mai multe despre: ianisreactieviitorul 

viewscnt
Articole similare