Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilie Năstase îi ţine partea lui Ion Ţiriac în conflictul cu Pique. Ce a declarat "Nasty": "Urât!"

VIDEO | Ilie Năstase îi ţine partea lui Ion Ţiriac în conflictul cu Pique. Ce a declarat "Nasty": "Urât!"

Tenis

Comentarii

Ilie Năstase a sărit în apărarea prietenului Ion Ţiriac în conflictul de lungă durată pe care îl are fostul mare tenismen cu fotbalistul de la FC Barcelona.

Grupul Kosmos, deţinut de Gerard Pique, a organizat anul acesta Cupa Davis în noul format, iar Năstase nu este deloc de acord cu ceea ce se întâmplă. 

"Urât! Ce s-a întâmplat în 100 de ani de Cupa Davis, au stricat în câteva luni prin formatul pe care l-au aplicat acum. Dacă nu se juca finala între Spania şi Canada nu venea nimeni", a declarat Ilie Năstase. 

ION ŢIRIAC, CONFLICT DESCHIS CU GERARD PIQUE

 

În urmă cu doar câteva luni, Ţiriac a acordat un interviu în cotidianul El Pais în care l-a făcut praf pe Pique şi a dezvăluit un dialog uluitor avut cu el.

"Cum poţi să aduci 18 echipe în acelaşi loc, într-o săptămână!? Vor fi 18 vestiare? Cum vei juca un meci de Cupa Davis pe un teren cu doar 1500 de locuri? Bani, bani, bani... ITF a vândut competiţia şi noi nu mai putem face nimic!

Domnul Pique e un fotbalist care joacă la o echipă mare, dar care n-ar putea juca la un club precum Real Madrid! E cu totul altceva.

M-am întâlnit odată cu el şi, deşi nu-l cunoşteam, i-am zis că vreau să schimb şi eu regulile fotbalului: nu mai baţi penalty-ul cu piciorul, ci cu capul... Te rog frumos, înţelegem puţin mai bine tenisul!

Dacă îmi daţi trei miliarde, organizez cel mai tare turneu din lume, dar de tenis adevărat! Pariez cu voi astăzi că acest format nu va rezista mai mult de trei ani!

Dacă îmi cumpăr un bilet, pentru ce teren îl cumpăr? Manolo Santana, Arantxa Sanchez, terenul trei? Şi cine joacă?", a declarat Ţiriac în El Pais.

Afla mai multe despre: ilie nastase 

viewscnt
Articole similare