Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imaginile care spun totul despre frustrarea lui Ronaldo. Cum a fost surprins portughezul la finalul meciului cu Ajax

VIDEO | Imaginile care spun totul despre frustrarea lui Ronaldo. Cum a fost surprins portughezul la finalul meciului cu Ajax
Comentarii

Cristiano Ronaldo a deschis scorul cu Ajax, dar golul său n-a fost suficient pentru a asigura calificarea lui Juventus în semifinalele Ligii Campionilor. La final, portughezul a părăsit aproape cu lacrimi în ochi terenul.

Ajax a reuşit o nouă surpriză. După ce în optimi a eliminat-o pe Real Madrid, în sferturi a trecut de Juventus Torino. În tur, a fost 1-1 şi campioana Italiei era favorită la calificare, mai ales că juca pe teren propriu. Golul înscris de Ronaldo, în minutul 28 şi jocul slab al lui Ajax, din prima repriză erau argumente pentru ca fanii să sărbătorească o nouă calificare în semifinale.

Însă olandezii au revenit, au reuşit să egaleze prin Van de Beek, în minutul 34, iar în repriza a doua s-au transformat. Ajax a dominat categoric, a reuşit să înscrie încă o dată şi a ratat mai multe ocazii mari de gol. În tot acest timp, Juventus a lăsat senzaţia că nu poate face faţă unui asemenea meci.

La final, Cristiano Ronaldo aproape că a izbucnit în lacrimi. Starul portughez a părăsit foarte dezamăgit terenul şi s-a îndreptat rapid spre vestiare.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoajax 

viewscnt
Articole similare