Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Immobile vs Lewandowski. Duelul celor mai buni marcatori din Europa! Imagini spectaculoase şi goluri pe alese

VIDEO | Immobile vs Lewandowski. Duelul celor mai buni marcatori din Europa! Imagini spectaculoase şi goluri pe alese
Comentarii

Ciro Immobile şi Robert Lewandowski îşi continuă seria excelentă în campionatele din Italia şi Germania.

Ei sunt cei mai buni marcatori din cele mai importante 5 campionate ale Europei la această oră. Ciro Immobile (Lazio) şi Robert Lewandowski (Bayern Munchen), într-un duel spectaculos, mai jos. 

Vârful lui Lazio are parte de un sezon excelent şi demonstrează că este unul dintre cei mai în formă atacanţi din lume la această oră. Ciro Immobile are 14 goluri în actuala stagiune şi 5 pase decisive. Italianul a marcat un gol, la fiecare 67 de minute jucate. 65% dintre şuturile sale au mers pe poartă! În vârstă de 29 de ani, Ciro joacă la Lazio din 2016. Până acum a marcat de 102 ori în 149 de meciuri.

Robert Lewandowski s-a accidentat recent, dar sezonul său arată excepţional.16 goluri are în actuala stagiune vârful lui Bayern Munchen, reuşind să marcheze un gol, la fiecare 60 de minute jucate. 56% dintre şuturile sale ajung pe poartă, iar conform mediei din ultimii ani este vârful din primele cinci ligi ale Europei care are nevoie de cele mai puţine ocazii pentru a marca un gol. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe