Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Încearcă ce nu au reuşit Contra şi Burleanu! Un jucător de la CFR îl cheamă pe Ştefan Radu la naţională: "Este alegerea lui"

VIDEO | Încearcă ce nu au reuşit Contra şi Burleanu! Un jucător de la CFR îl cheamă pe Ştefan Radu la naţională: "Este alegerea lui"galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Ştefan Radu (32 de ani) nu a mai jucat la echipa naţională din 2013 şi pare că a renunţat definitiv la tricoul galben, chiar dacă de-a lungul timpului selecţionerii şi preşedintele FRF au încercat să îl întoarcă din drum. În timp ce prefaţa meciul cu Lazio, un jucător de la CFR Cluj i-a lansat invitaţia fundaşului.

Andrei Burcă (26 de ani) este unul dintre cei mai buni fundaşi din Liga 1, dar nu a prins lotul lui Contra la meciurile cu Spania şi Malta. El consideră meciul cu Lazio unul foarte greu şi nu subestimează deloc echipa italienilor, chiar dacă Simone Inzaghi nu va trimite toate starurile în teren: "Lazio probabil îşi va propune să câştige trofeul, poate accede mai uşor în Champions League. Chiar azi m-am uitat la câteva filmuleţe cu Ciro Immobile, care este un atacant incredibil. Correa la fel, să joci în naţionala Argentinei dai dovadă de foarte multă valoare".

Fundaşul campioanei a avut numai cuvinte de laudă despre Ştefan Radu, pe care doreşte să îl vadă, din nou, în tricoul echipei naţionale: "Consider că este unul dintre cei mai valoroşi fundaşi români. Este alegerea lui. Ar fi foarte benefic la naţională. Să rezişti 10 sau 11 ani la un club ca Lazio spune multe despre tine şi nu doar ca jucător".

Radu are doar 13 selecţii pentru prima reprezentativă, adunate între 2006 şi 2013. 

Afla mai multe despre: cfr clujstefan radu 

viewscnt
Articole similare