Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Incidentele din Giuleşti au continuat! Un suporter a fost lovit în cap cu o petardă şi a ajuns în ambulanţă

VIDEO | Incidentele din Giuleşti au continuat! Un suporter a fost lovit în cap cu o petardă şi a ajuns în ambulanţă

Rapid

Comentarii

A fost tensiune pe Stadionul Rapid, în preajma derby-ului cu Dinamo. Un suporter ghinionist a primit o petardă în cap şi a necesitat îngrijiri medicale în ambulanţă.

Incidente în Giuleşti! Un rapidist a primit o petardă în cap şi a ajuns în ambulanţă

Rapid Bucureşti o întâlneşte pe rivala Dinamo Bucureşti, vineri, 1 septembrie, de la ora 21:30, în Giuleşti, într-o partidă din etapa a 8-a Superligii. Meciul e în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Pe stadion au avut loc mai multe evenimente nefericite pentru spectacolul care se anunţa în Giuleşti. Cel puţin doi suporteri s-au bătut în tribună, iar Cristian Săpunaru a sărit să calmeze situaţia, deşi se afla la încălzire. În zonă au apărut şi alţi jucători antrenaţi de Cristiano Bergodi, iar scandalul s-a oprit după zeci de secunde. 

Apoi, peluza destinată oaspeţilor s-a golit subit. Galeria lui Dinamo a părăsit Stadionul Rapid, în semn de protest, după o decizie a Jandarmeriei cu care n-au fost de acord. 

A fost nevoie şi de intervenţia medicilor de pe ambulanţă, pentru un suporter. Din informaţiile Orange Sport, rapidistul care a venit să-şi încurajeze favoriţii a primit o petardă în cap. Materialul pirotehnic a explodat în dreptul său, iar persoana a avut nevoie de îngrijiri medicale în ambulanţă. 

Jandarmeria a oferit detalii despre incidente

"În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC RAPID Bucureşti şi FC DINAMO 1948 Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: 

Înaintea debutului partidei, în momentul în care jucătorii FC RAPID  au salutat publicul, a avut loc un conflict între mai multi suporteri rapidişti dispuşi în tribuna a II-a, după care, doi dintre aceştia au pătruns pe suprafaţa de joc.

De asemenea, pe timpul plecării galeriei oaspete din arena sportivă, au avut loc provocări între suporterii celor două echipe, moment în care oaspeţii au aruncat cu două petarde către rapidiştii dispuşi în Peluza Sud. În acest context, un suporter a fost rănit şi a fost transportat la echipajul de ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În acest moment, efectuăm verificările necesare identificării făptuitorilor, pentru aplicarea măsurilor legale ce se impun.

Atragem din nou atenţia asupra pericolului reprezentat de materialele pirotehnice, subliniind faptul că deţinerea şi folosirea acestora sunt ilegale şi se pedepsesc conform cadrului legal în vigoare", a transmis Jandarmeria. 

 

Afla mai multe despre: rapid dinamosuporter lovit de petarda rapid dinamo 

viewscnt
Articole similare