Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Istvan Kovacs a dictat două penalty-uri în primele nouă minute ale meciului Milan - Dortmund! Momente dezarmante pentru italieni pe San Siro

VIDEO | Istvan Kovacs a dictat două penalty-uri în primele nouă minute ale meciului Milan - Dortmund! Momente dezarmante pentru italieni pe San Siro
Comentarii

Istvan Kovacs a fost delegat la centru pentru meciul din etapa a cincea a grupei F, dintre Milan şi Dortmund. Arbitrul român a dictat două penalty-uri în startul partidei

Brigada lui Istvan Kovacs, a treia delegare în grupele Ligii Campionilor, la Milan - Dortmund

Istvan Kovacs a revenit în Champions League pentru un meci de gală. Prezent în Italia, românul a luat două decizii importante în startul partidei. 

În minutul 5, Istvan Kovacs a dictat prima lovitură de pedeapsă pentru un henţ. La acea fază, Chukwueze a atacat pentru Milan, a simulat şutul, apoi a tras în mâna lui Schlotterbeck. Românul a gândit rapid, iar după câteva secunde a dictat penalty, fără ajutorul VAR. 

Giroud a pus mingea la punctul cu var şi a tras slab. Faza a cântărit greu câteva minute mai târziu. 

În minutul 9, Bynoe-Gittens a intrat în careu şi a scos penalty, după o intervenţie greşită a lui Calabria. Istvan Kovacs a fost ferm şi la această decizie, iar Reus a tras impecabil de la 11 metri pentru 1-0.

Istvan Kovacs este ajutat la cele două linii de arbitrii-asistenţi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, al patrulea oficial fiind Marcel Bîrsan. În camera VAR se află Pol van Boekel (Ţările de Jos) şi Cătălin Popa.

Înaintea meciului, Borussia Dortmund era lider, cu 7 puncte, iar AC Milan ocupa locul 3, cu 5 puncte.

Acesta este al treilea meci în faza grupelor UEFA Champions League al lui Istvan Kovacs, care a mai condus  partidele Newcastle – PSG (scor 4-1) şi Arsenal Londra – FC Sevilla (2-0).

La meciul Lazio – Celtic, Alexandru Deaconu a fost observator al brigăzii de arbitri condusă de Halil Umut Meler, din Turcia.

VIDEO | Primul penalty dictat de Kovacs şi ratarea lui Giroud

VIDEO | Al doilea penalty dictat de Kovacs şi transformat de Reus

Afla mai multe despre: istvan kovacsmeciuri champions leaguemilan dortmund istvan kovacs 

viewscnt
Articole similare