Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Jefte, ce execuţie!! Spaniolul a marcat un gol fabulos de la centrul terenului: ”Prima oară în viaţa mea când marchez un astfel de gol”

VIDEO Jefte, ce execuţie!! Spaniolul a marcat un gol fabulos de la centrul terenului: ”Prima oară în viaţa mea când marchez un astfel de gol”

Farul Constanța

Comentarii

Jefte Betancor a marcat un gol fabulos în partida cu Dinamo.

Spaniolul l-a surprins pe Eşanu cu un şut de la aproape 60 de metri. Goalkeeper-ul dinamovist a alunecat în momentul şutului, iar mingea a intrat în cele din urmă în poartă. A fost al doilea gol al lui Jefte în acest meci. 

”Mă simt bine, sunt foarte fericit pentru echipă, aveam nevoie de trei puncte, am făcut un joc bun şi sunt fericit pentru acest meci. Este prima oară în viaţa mea, am tras de la centru, am văzut portarul ieşit, am tras şi sunt foarte fericit pentru acest gol” a spus ibericul, la finalul partidei.
 

În vârstă de 28 de ani, Jefte Betancor Sanchez s-a născut în Las Palmas şi a venit la Farul Constanţa în această vară.

Trecut şi pe la Real Madrid, Jefte a început fotbalul la Vecindario şi apoi la Hercules.

A mai jucat la echipe ca Ontinyent, Tenerife B, Eldense, Union Viera, Badajos, Las Palmas, Arandina, Union Viera, Mattersburg, Ried sau FC Voluntari. În România a ajuns în 2020, când a fost achiziţionat de formaţia ilfoveană, pentru care a marcat de 8 ori în 29 de meciuri în Liga 1.

Afla mai multe despre: jefte 

viewscnt
Articole similare