Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii Universităţii Craiova pun presiune pe CFR înaintea meciului direct: "Vom câştiga 100%"

VIDEO | Jucătorii Universităţii Craiova pun presiune pe CFR înaintea meciului direct: "Vom câştiga 100%"
Comentarii

Cu victorii pe linie în 2020, Universitatea Craiova mai are un singur obiectiv în sezonul regulat. Să o învingă pe CFR şi să intre în play-off de la egalitate de puncte cu echipa lui Petrescu.

"Avem o echipă foarte bună şi jucăm foarte bine în acest moment. Acum vine meciul cu CFR, apoi playoff-ul şi eu sunt convins că avem echipă ca să luăm titlul. În acest moment, echipa merge foarte bine şi mă aştept ca la meciul cu CFR să fie sold-out. E ceva fantastic şi sper să fie mereu lângă noi. Trebuie să jucăm ca în aceste ultime trei meciuri şi sunt sigur că vom reuşi. Cred şi că CFR va fi puţin obosită după meciul din Europa League şi cred că avem o oportunitate foarte bună de a câştiga" , a declarat Elvir Koljic.

"Am ştiu mereu ce echipă avem şi cât de puternică este această echipă. Suntem foarte puternici. Se ştie că la noi, când e stadionul e plin, mereu facem spectacol. Sperăm să le facem un cadou suporterilor şi să câştigăm cu CFR. Nu vreau să vorbesc de titlu. Primul e meciul cu CFR, apoi începe play-off-ul, care e foarte greu, cu echipe bune. CFR e o mare echipă, cred că în acest moment e cea mai puternică din România. Noi trebuie să demonstrăm că suntem mai puternici şi avem nevoie de unitate. Doar împreună putem să reuşim. Şi cu suporterii în spatele nostru, câştigăm 100%" , a spus Ivan Martic.

"Mai este foarte mult până la titlu, sunt zece meciuri în care se poate întâmpla orice. Chiar dacă vom câştiga duminică şi vom intra de la egalitate de puncte cu CFR, nu este clar că aceste două echipe vor fi favorite pentru campionat. Şi celelalte echipe care vor intra în play-off se vor bate pentru campionat" , a declarat Valentin Mihăilă.

Afla mai multe despre: craiovamihaila 

viewscnt
Articole similare