Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii Viitorului se plâng de arbitraj, după egalul cu Botoşani. "Jocul a fost influenţat de aceste decizii"

VIDEO | Jucătorii Viitorului se plâng de arbitraj, după egalul cu Botoşani. "Jocul a fost influenţat de aceste decizii"

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul Constanţa a încheiat la egalitate partida cu FC Botoşani, scor 2-2 (1-1), disputată în această seară, la Ovidiu, într-un duel din etapa a 5-a a Ligii l de fotbal. Golurile constănţenilor au fost marcate de Eric (min. 12) şi Iancu (min. 65), în timp ce pentru moldoveni a punctat Askovski (min. 27 şi 81)

Mijlocaşul celor de la FC Viitorul Constanţa, Vlad Achim, consideră că rezultatul final al partidei cu FC Botoşani (2-2) a fost viciat de deciziile controversate ale centralului partidei, Marian Barbu. Arbitrul nu ar fi acordat faulturi în momente cheie ale partidei, balanţa fiind înclinată în avantajul oaspeţilor.
"Părerea mea că a influenţat jocul. La primul gol al lor, a fost fault la Filip, apoi a venit golul. Am văzut acel penalty la Ganea, înainte de primul penalty, care mie mi s-a părut că a fost. A fost şi un henţ care...acum nu ştiu noul regulament, dar mâna nu era în poziţia ei naturală şi şi-a dat cu mingea în mână, iarăşi penalty. Păerea mea că jocul a fost influenţat de aceste decizii", a declarat Vlad Achim.
 
Prin golul reuşit în această seară, brazilianul Eric de Oliveira a devenit cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc, la egalitate de goluri, 64 , cu un alt brazilian, Wesley. Fiindcă au pierdut două puncte pe final, colegii săi aşteaptă să fie cinstiţi cu altă ocazie, când lucrurile vor fi mai îmbucurătoare.
"Este o mare realizare pentru el. Ne bucurăm pentru el, deoarece, de când a venit aici, ne-a spus că-şi doreşte acest lucru. Acum suntem supăraţi că am fost egalaţi, dar o să ne treacă şi aşteptă o cinste din partea lui", a conchis Achim.

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare