Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Jucătorul care face orice să îl impresioneze pe Gigi Becali! A dat o pasă de geniu în Italia

VIDEO Jucătorul care face orice să îl impresioneze pe Gigi Becali! A dat o pasă de geniu în Italia

FCSB

Comentarii

Claudiu Micovschi (22 de ani) a semnat cu US Avellino 1912, formaţie din Serie C, un contract valabil trei sezoane. Fotbalistul demonstrează de la meci la meci că îşi merită postul de titular.

Jucătorul care face orice să îl impresioneze pe Gigi Becali! A dat o pasă de geniu în Italia 

Tânărul Micovschi a avut diverse oferte atât din Serie B, cât şi din Serie C. Atacantul a preferat, însă să se întoarcă la Avellino, unde a mai fost în perioada 2019-2020. 

Micovschi a făcut o figură frumoasă la echipa din Sudul Italiei. Fotbalistul şi-a trecut în cont 5 goluri şi 7 pase de gol în cele 31 de meciuri jucate în tricoul lui Avellino, intrând astfel în sufletul suporterilor.

Fanii şi preşedintele s-au îndrăgostit de execuţiile sale, astfel că, în această vară, italienii au demarat negocierile cu Genoa pentru transferul definitiv al atacantului român.

Micovschi a oferit o pasă de geniu în ultimul meci Campobasso - Avellino, scor 0-3. Mai întâi a reuşit un elastic in faţa unui adversar direct, iar apoi un serviciu perfect pentru Alessandro Mastalli, care a marcat golul de 3-0!

Micovschi e mare fan FCSB! Nu îşi ascunde simpatia pentru echipa lui Gigi Becali. Atacantul a declarat-o, recent, în presa din Italia şi a povestit cum a inceput totul.

”FCSB este echipa mea de suflet. Sunt fan de când eram mic. Le urmăream meciurile. Prima dată m-am indrâgostit de culorile acestui club, roş-albastru. După destinul a făcut să semnez fix cu Genoa, care are aceleaşi culori”, a declarat Micovschi pentru Prima Tivvu. 

  • 8 selecţii are Micovschi pentru naţionala U19

Fost internaţional U17 şi U19 al României, Micovschi a fost achiziţionat de Genoa în 2015, după ce evoluase la Luceafărul Oradea şi Chievo. Genoa l-a împrumutat ulterior la Avellino şi mai apoi la Reggina.

  • 250.000 de euro este cota lui Micovschi, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Avellino, echipa internaţionalului român, este pe locul 3 cu 35 de puncte! Clubul işi doreşte promovare in eşalonul secund din Italia. 

EXCLUSIV Claudiu Micovschi a cucerit sudul Italiei cu golurile lui şi visează să joace în Serie A. Românul a împărţit vestiarul cu Goran Pandev: ”Există o altă mentalitate aici”

Afla mai multe despre: claudiu micovschifcsb 

viewscnt
Articole similare