Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus s-a distrat cu Udinese, deşi a jucat cu rezervele. Cristiano Ronaldo a stat tot meciul pe bancă

VIDEO | Juventus s-a distrat cu Udinese, deşi a jucat cu rezervele. Cristiano Ronaldo a stat tot meciul pe bancă

Serie A

Comentarii

Juventus s-a impus fără probleme în faţa lui Udinese, deşi în primul ”11” au intrat mulţi jucători tineri, în condiţiile în care campioana Italiei joacă la mijlocul săptămânii cu Atletico Madrid, în optimile Ligii Campionilor. Moise Kean, 19 ani, a fost cel mai bun jucător de la Juventus, cu două goluri.

Juventus are la mijlocul săptămânii un meci în care va încerca să răstoarne cu Atletico Madrid acel 0-3 din tur, în optimile Ligii Campionilor. De la această idee a pornit meciul cu Udinese, unul în care Allegri i-a menajat pe cei mai mulţi dintre titulari. Inclusiv Ronaldo a stat pe bancă. Cu toate acestea, campioana Italiei nu a avut probleme cu Udinese şi s-a impus cu un scor lejer, 4-1.


LIVE VIDEO | Juventus - Udinese 4-1 (Kean 11, 39, Can pen. 67, Matuidi 71 / Lasagna 85)

Min. 90+3 Fluier final, Juventus se impune cu 4-1.


Min. 84 GOL UDINESE! Lasagna reduce din diferenţă.


Min. 71 GOL JUVENTUS. Matuidi înscrie şi el.


Min. 67 GOL JUVENTUS. Can înscrie din lovitură de la 11 metri.


Min 29. GOL JUVENTUS. Campioana se desprinde după o nouă reuşită a aceluiaşi Kean. Execuţie perfectă a atacantului gazdelor, care-l învinge pe Musso cu un şut la colţul scurt


Min 11. GOL JUVENTUS. Kean a deschis scorul după o pasă pe care a primit-o pe linia careului mic.


  • Juve: Szczesny - Caceres, Barzagli, Rugani, Spinazzola - Emre Can, Bentancur, Matuidi - Bernardeschi, Kean, Alex Sandro
  • Udinese: Musso - De Maio, Troost-Ekong, Nuytinck - ter Avest, Larsen, Sandro, Fofana, Zeegelaar - Pussetto, De Paul 

Înaintea rundei cu numărul 27, "Bătrâna Doamnă" are un avans liniştitor în fruntea Serie A. Juventus este în continuare neînvinsă în actuala ediţie de campionat, cu 23 de victorii şi trei remize, şi are 16 puncte avans faţă de principala urmăritoare, Napoli. De cealaltă parte, Udinese ocupă abia locul al 15-lea din 20, cu 25 de puncte, la doar şapte puncte deasupra zonei retrogradării.

Aşadar, se anunţă o partidă lejeră pentru Juventus, care este neînvinsă de Napoli din 2015. În turul campionatului, echipa antrenată de Massimiliano Allegri s-a impus în deplasare, cu scorul de 2-0.

În meciul de vineri, Allegri nu va putea conta pe Juan Cuadrado, accidentat la genunchi, şi nici pe Sami Khedira, abia revenit la antrenamente, după ce a avut unele probleme la inimă. La rândul său, Douglas Costa are probleme la coapsă, dar poate apărea mai devreme sau mai târziu. Udinese nu are indisponibili, însă mai mulţi jucători sunt cu semnul întrebării, printre care şi Valon Behrami, accidentat.

Pentru Juventus, acesta va fi ultimul meci înaintea returului cu Atletico Madrid, de la Torino. În tur, spaniolii s-au impus cu scorul de 2-0, astfel că italienii au o misiune teribilă la retur.

Afla mai multe despre: juventus 

viewscnt
Articole similare