Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Kyrgios a lovit din nou. I-a implorat pe organizatori să-l lase să abandoneze, apoi l-a scos din minţi pe Nadal: "N-are respect. De aia e unde e acum!"

VIDEO | Kyrgios a lovit din nou. I-a implorat pe organizatori să-l lase să abandoneze, apoi l-a scos din minţi pe Nadal: "N-are respect. De aia e unde e acum!"

Tenis

Comentarii

Nick Kyrgios a reuşit marea supriză a turneului de la Acapulco. Australianul l-a eliminat pe principalul favorit, Rafael Nadal, după mai bine de trei ore de luptă, scor 3-6, 7-6 (2), 7-6 (6), şi s-a calificat în sferturile de finală unde va da peste Stanislas Wawrinka.

Însă n-a mers totul perfect încă de la început pentru australian. Kyrgios a acuzat probleme medicale în primul set, câştigat repede de Nadal, şi a vrut chiar să abandoneze. Surprinzător, organizatorii turneului s-au opus dorinţei australianului, astfel că meciul a continuat.

Treptat, însă, Kyrgios şi-a revenit şi i-a pus tot mai multe probleme lui Nadal. A câştigat setul secund la tie-break şi a ajuns în aceeaşi situaţie în decisiv. Finalul a fost de thriller. Nadal a ratat trei mingi consecutive de meci, iar Kyrgios a valorificat prima ocazie şi a câştigat meciul. Australianul i-a taxat şi pe fanii care l-au susţinut pe Nadal. În sferturi, Kyrgios îl va înfrunta pe Stanislas Wawrinka. Elveţianul l-a învins cu 7-6, 6-4 pe americanul Steve Johnson.

Despre atitudinea lui Kyrgios din timpul meciului, Nadal a spus: ”Nu sunt foarte deranjat, dar sunt trist. Un copil ca el nu mă poate scoate din ritm. El îşi face show-ul lui. Este un jucător cu un talent ieşit din comun, iar astăzi i-a ieşit bine şi a câştigat. E trist, pentru că este un jucător care ar fi putut câştiga un turneu de Grand Slam şi care ar fi trebuit să se bată pentru primele locuri în clasamentul mondial, dar... Din anumite motive, el este unde este acum. Îi lipseşte continuitatea, de asemenea, din anumite motive. Nu cred că e un tip rău, e un băiat bun. Dar îi lipseşte puţin respect pentru public, pentru adversar şi chiar şi pentru el însuşi. Astăzi însă trebuie să-l felicit, lucrurile i-au ieşit bine şi a câştigat. Îi doresc să-i meargă bine”.

Afla mai multe despre: kyrgiosnadaltenisacapulco 

viewscnt
Articole similare