Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO l Venit după cel mai bun sezon din carieră, Gabi Iancu are ambiţii mari. "Nu mă mulţumesc doar cu atât"

VIDEO l Venit după cel mai bun sezon din carieră, Gabi Iancu are ambiţii mari. "Nu mă mulţumesc doar cu atât"

Fotbal

Comentarii

Căpitanul formaţiei constănţene a reuşit 18 goluri şi 8 pase decisive în sezonul 2019/2020, cu care a cucerit titlul de golgheter al Ligii 1.

La 26 de ani, fotbalistul crescut la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi se află la cel mai bun moment din carieră, reuşind să devină cel mai bun marcator al echipei de la promovarea în Liga 1 în 2012, cu un total de 32 de goluri în toate competiţiile.

"A fost un sezon greu, dificil. A venit şi perioada aceasta cu pandemia, pe care nimeni nu a mai experimentat-o. Am stat două luni de zile acasă şi ne-a fost greu. Din punct de vedere fizic nu mai eram la fel. Prima perioadă de pregătire a fost grea, în grupuri de patru. Ne-am revenit, apoi pot spune că a fost ok, fiindcă am terminat pe primul loc din play-out. Per total, nu am reuşit să ne atingem obiectivele. Pe plan personal, mi-am demonstrat că pot. Am fost mult mai focusat, m-am gândit numai la fotbal. Voi reuşi şi sezoanele următoare să atrag atenţia din punct de vedere sportiv şi să fiu printre cei mai buni. Sper ca lumea să vorbească frumos de mine în continuare. A fost cel mai bun sezon al meu, dar nu vreau să rămână acesta cel mai bun din cariera mea. Vreau să mă autodepăşesc şi voi munci foarte mult pentru asta", a declarat Gabi Iancu, pentru site-ul oficial al Viitorului Constanţa.

 

Zâmbete, relaxare, distracţie după o săptămână epuizantă !

După o nouă săptămână grea, cu antrenamente intense, în care s-a început pregătirea noului campionat al Ligii 1,  jucătorii de la malul mării au beneficiat astăzi de o zi mult mai relaxantă. Grupaţi pe echipe de câte doi şi chiar pe posturi, aceştia au disputat mai multe partide de fotbal-tenis atât pe unul din terenurile Academiei Gheorghe Hagi, cât şi pe terenul de Padbol.

''Invitaţia'' la distracţie a fost primită cu entuziasm de componenţii lotului, care şi-au încărcat bateriile înaintea ultimei săptămâni de pregătire dinaintea confruntării din prima etapă cu UTA Arad, de pe teren propriu, ce va avea loc sâmbătă, 22 august, de la ora 15.30.

În ce priveşte terenul de Padbol, acesta este considerat foarte necesar de clubul nostru pentru dezvoltarea tehnicii jucătorilor din cadrul Academiei Gheorghe Hagi, deoarece prezintă o mulţime de beneficii: ajută la menţinerea în formă a sportivului, permite dezvoltarea musculaturii trenului inferior, dezvoltă reflexele jucătorilor, ajută la întărirea articulaţiilor, combină efortul aerob cu cel anaerob, îmbunătăţeşte condiţia fizică, contribuie la o bună coordonare motorie şi, nu în ultimul rând, este un exerciţiu intens pentru creier.

De beneficiile acestui sport se bucură toate grupele de juniori ale Academiei Gheorghe Hagi, dar şi seniorii de la FC Viitorul Constanţa.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare