Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Loris Karius a suferit o comoţie cerebrală în timpul finalei Ligii Campionilor, din cauza contactului cu Sergio Ramos

VIDEO | Loris Karius a suferit o comoţie cerebrală în timpul finalei Ligii Campionilor, din cauza contactului cu Sergio Ramos
Comentarii

Portarul echipei Liverpool, Loris Karius, a suferit o comoţie cerebrală în timpul finalei Ligii Campionilor de la Kiev, pierdută în faţa celor de la Real Madrid, la 26 mai, cu scorul de 3-1, au anunţat medicii, conform BBC.

Karius, în vârstă de 24 de ani, a greşit grav la două dintre cele trei goluri ale spaniolilor, cel mai probabil ca urmare a unui duel cu Sergio Ramos, de la începutul reprizei secunde, la scorul de 0-0. Portarul a fost supus unor investigaţii medicale în Statele Unite ale Americii, la Boston, unde se află în vacanţă, iar medicii au afirmat că este posibil ca impactul loviturii să fi fost resimţit imediat de goalkeeper-ul german.

"Este posibil ca lovitura să fi afectat performanţele jucătorului", a spus medicul Ross Zafonte, care a precizat că fotbalistul ar fi suferit o "disfuncţie spaţială vizuală", proces care împiedică capacitatea unei persoane de a procesa informaţii vizuale despre locul unde sunt obiecte în spaţiu.

La scurt timp după accident, în minutul 51, Karius a repus mingea în gheata lui Karim Benzema, iar atacantul Realului a deschis scorul. Portarul a greşit şi la golul de 3-1 al madrilenilor, înscris de Gareth Bale, în minutul 83.

Afla mai multe despre: kariuscomotieramos 

viewscnt
Articole similare