Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester City - Arsenal 0-0. Remiză albă pentru Liverpool. "Cormoranii" rămân pe primul loc în Premier League după egalul de pe Etihad

VIDEO | Manchester City - Arsenal 0-0. Remiză albă pentru Liverpool. "Cormoranii" rămân pe primul loc în Premier League după egalul de pe Etihad

Premier League

Comentarii

Manchester City a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu Arsenal, în etapa a 30-a din Premier League.

În prima repriză, jucătorii lui Guardiola au dominat jocul, fără a fi însă cu adevărat periculoşi. Cele două formaţii nu au reuşit să înscrie nici în repriza secundă, deşi pe Ettihad Stadium s-au înfruntat două dintre cele mai bune trei ofensive din campionatul Angliei.

În clasament, Arsenal este pe locul 2, cu 65 de puncte, iar Manchester City se află pe locul al treilea, cu 64 de puncte. Lider în Premier League este FC Liverpool, cu 67 de puncte adunate.


Echipele de start:

  • Manchester City: Ortega - Akanji, Dias, Ake, Gvardiol - Rodri - Silva, De Bruyne, Kovacic, Foden - Haaland
    Rezerve: Alvarez, Bobb, Carson, Doku, Gomez, Grealish, Lewis, Nunes, Stones 
    Antrenor: Pep Guardiola
  • Arsenal: Raya - White, Saliba, Gabriel, Kiwior - Odegaard, Jorginho, Rice - Saka, Havertz, Jesus
    Rezerve: Martinelli, Nketiah, Partey, Ramsdale, Smith-Rowe, Tomiyasu, Trossard, Vieira, Zinchenko 
    Antrenor: Mikel Arteta

Min. 45+3 - Fluier final al primei reprize. Cele două echipe intră la egalitate la cabine, scor 0-0.

Min. 31 - O nouă ocazie importantă pentru Arsenal. Gabriel Jesus trage şi de această dată puţin pe lângă poarta lui Ortega.

Min. 15 - Ocazie uriaşă pentru City. Ake reia cu capul din interiorul careului de 6 metri, însă Raya prinde fără probleme.

Min. 7 - Prima mare ocazie a partidei îi aparţine lui Arsenal. Jesus preia în careul lui City, însă şutul atacantului brazilian trece puţin pe lângă poarta lui Ortega.

Min. 1 - Fluier de start al centralului Anthony Taylor.


Manchester City şi Arsenal se întâlnesc în cel mai aşteptat şi disputat duel al finalului de sezon din Anglia. Va fi o adevărată încleştare între campioana şi vicecampioana din Premier League.

Devenit deja un clasic al ultimelor sezoane, duelul dintre City şi Arsenal este şi o dispută între Pep Guardiola şi Mikel Arteta sau, altfel spus, între maestru şi discipol, după ce actualul ”principal” de pe banca ”tunarilor” a fost secundul managerului de pe Etihad între 1 iulie 2016 şi 20 decembrie 2019.

Situaţia din clasament stă în felul următor. Arsenal este lider, cu 65 de puncte, după ce a profitat de remiza dintre City şi Liverpool (1-1) din runda precedentă. Campioana Angliei este pe locul 3, cu 64 de puncte.

În meciul direct din tur, Arsenal s-a impus cu 1-0 pe Emirates în faţa lui City. Unicul gol al duelului a fost marcat de Gabi Martinelli. Aceea a fost prima victorie reuşită de Arteta în faţa lui Pep în campionat.

La ultima confruntare directă din campionat pe Etihad, City a făcut instrucţie cu Arsenal, impunându-se cu 4-1. Rămâne de văzut ce ne rezervă meciul de astăzi.

Pep Guardiola, despre fotbalistul care a refuzat-o pe City şi a semnat cu Arsenal

”Sunt multe dăţi când jucătorii pe care îi vrem nu vor să vină la noi. Nu e primul care nu a vrut să semneze. Avem o listă lungă. Practic, nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume.

A luat o decizie, una bună pentru el şi îi dorim mult succes. Orice echipă din Premier League l-ar fi vrut pe Declan Rice. De aceea a făcut Arsenal tot posibilul pentru a-l transfera”, a declarat Guardiola, potrivit Mundo Deportivo.

Afla mai multe despre: premier leaguearsenalmanchester citypep guardiolamikel arteta 

viewscnt
Articole similare