Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Mateu LaHOŢ". Faza care nu s-a văzut la TV în El Clasico: Barcelona a avut penalty clar, dar arbitrul nici măcar n-a consultat VAR-ul

VIDEO | "Mateu LaHOŢ". Faza care nu s-a văzut la TV în El Clasico: Barcelona a avut penalty clar, dar arbitrul nici măcar n-a consultat VAR-ul
Comentarii

Fază controversată în primul El Clasico al anului. FC Barcelona trebuia să beneficieze de o lovitură de la 11 metri în repriza a doua meciului cu Real Madrid, de miercuri seară, însă arbitrul nu doar că nu a acordat penalty pentru catalani, dar a făcut-o şi fără să consulte VAR-ul.

În minutul 70, la câteva minute de la intrarea pe teren, Lionel Messi a beneficiat de o lovitură liberă dintr-o poziţie ideală, din marginea careului de 16 metri, după un fault al lui Lucas Vazquez. Argentinianul a trimis, însă, balonul în zid, mingea lovindu-l în braţul stâng pe Casemiro.

Deşi pe reluări se vede clar că balonul îl loveşte în mână pe Casemiro, arbitrul Mateu Lahoz a lăsat jocul să continue, fără să consulte tehnologia de arbitraj video. Ce-i drept, nici jucătorii Barcelonei nu au observat că ar fi trebuit să primească un penalty şi nu au protestat.

 

 

FC Barcelona şi Real Madrid au remizat, miercuri seară, scor 1-1, pe Camp Nou, în primul El Clasico din 2019, meci disputat în prima manşă a semifinalelor Cupei Regelui. Lucas Vazquez a deschis scorul pentru madrileni, în minutul 6, pentru ca Malcom să restabilească egalitatea în minutul 57. Calificarea se va decide pe 27 februarie, pe Santiago Bernabeu.

Afla mai multe despre: el clasico 

viewscnt
Articole similare