Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Chivu înaintea debutului în campania pentru Euro: "Suntem pe drumul cel bun" Ce spune despre selecţia lui Contra

VIDEO | Mesajul lui Chivu înaintea debutului în campania pentru Euro: "Suntem pe drumul cel bun" Ce spune despre selecţia lui Contra

Echipa națională

Comentarii

Cristi Chivu este convins că naţionala va reuşi calificarea la Euro 2020 la sfârşitul preliminariilor care încep sâmbătă pentru selecţionata lui Contra.

România va întâlni Suedia la un an de la ultima întâlnire directă. Atunci tricolorii câştigau amicalul de la Craiova cu 1-0. Acum se joacă pentru calificarea la Euro. 

"Trebuie să pornim cu gândul că ne vom califica. Pentru a obţine lucruri măreţe, pentru a-ţi atinge nişte obiective trebuie să ţinteşti la locul suprem. Avem datoria asta pentru că avem posibilitatea să mergem la un Campionat European care va găzdui meciuri şi la noi, în România. Sigur, nu e uşor, de la a vrea până la a putea e o cale destul de lungă dar eu am încredere ţinând cont de ultimele meciuri şi rezultate ale echipei naţionale că suntem pe drumul cel bun şi că ne jucăm şansa noastră şi că sperăm şi sunt convins că la sfârşitul acestei campanii ne vom bucura cu toţii" a spus fostul căpitan al naţionalei. 
 
Contra a fost criticat pentru câteva dintre alegerile sale. Chivu este tranşant. 
 
"Avem un selecţioner care e responsabil pentru acest lucru. El ştie care este strategia şi care este planul în a aborda anumite meciuri, acum cele două în această dublă şi sunt convins că a făcut alegerea cea mai bună. Dacă stăm să analizăm şi să fim cârcotaşi fără motiv, încă de la început, rămânem în urmă. Rămânem în urmă din punct de vedere al valorilor pe care le transmitem"a fost reacţia lui Chivu. 
 
 
Pentru Adrian Ilie, necalificarea la Euro 2020 nu ar fi un dezastru. 
 
"Important este ce se construieşte de acum încolo, deşi nu se calificăm la Euro 2020. Trebuie să aducem un plus către echipa naţională. Jucătorii tineri trebuie să facă un pas cât mai rapid sau cluburuile să îi ajute mai mult. Cu Insulele Feroe este mai uşor, dar în meciul cu Suedia este greu. Nu avem nici o echipă foarte bună, iar echipa naţională este în formare. Sperăm să ne calificăm" a declarat şi Adrian Ilie. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: chivuromâniaadrian ilieeuro 2020 

viewscnt
Articole similare