Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Mutu pentru ”tricolori” înaintea partidei cu Germania: ”Toată lumea împreună- ăsta e spiritul care vă caracterizează”

VIDEO | Mesajul lui Mutu pentru ”tricolori” înaintea partidei cu Germania: ”Toată lumea împreună- ăsta e spiritul care vă caracterizează”

Echipa națională

Comentarii

Adi Mutu a ţinut un discurs motivaţional într-un antrenament al selecţionatei sale, în ziua dinaintea meciului decisiv de la Europeanul U21, împotriva Germaniei.

Selecţionerul naţionalei noastre de tineret le-a transmis jucătorilor săi, un mesaj plin de emoţie, în care le-a cerut să lupte în ultimul meci. Acesta i-a încurajat pe ”tricolorii” mici, spunându-le că dacă vor da totul pe teren se vor impune în faţa Germaniei.

Echipa lui Mutu a impresionat deja la Campionatul European, dar fostul internaţional român doreşte să câştige grupa în care a fost plasată selecţionata noastră.

Mesajul lui Mutu pentru ”tricolori” înaintea partidei cu Germania

”Mâine, ultimul strop de energie, baieţi, îl lăsăm acolo şi ce o fi o fi. Dar vă spun eu, că dacă îl lăsăm acolo, nu ne bat şi o să îi batem. V-am mai spus că o să îi batem, v-am spus că le facem viaţa grea tuturor. Poate nu aţi crezut, dar acum e timpul să credeţi, pentru că vedeţi.

Aveţi şansa să luaţi ce e al vostru. Mai aveţi un singur pas de făcut şi terminăm pe primul loc. Toată lumea împreună- ăsta e spiritul care vă caracterizează şi care mă face, aşa cum am spus, să fiu mândru de voi. Şi mâine vreau, nu numai eu, toată ţara să vadă.

Credeţi-mă, avem numai de câştigat, nimic de pierdut dacă daţi totul. Vă aduceţi aminte ce am spus: nu contează cât de buni sunteţi acum, contează că mâine seară o să fiţi şi mai buni. Mâine seară e totul!”, le-a transmis Mutu baieţilor săi.

România U21 se află pe poziţia a doua în grupa de la European, la egalitate de puncte cu Germania, dar cu un golaveraj inferior. O victorie în faţa nemţilor ar garanta prima poziţie selecţionatei noastre.

VIDEO | Mesajul lui Adrian Mutu pentru jucători la antrenamentul oficial

Afla mai multe despre: echipa naţionalăadi muturomânia tineretromânia u21european u21 

viewscnt
Articole similare