Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul tulburător al baschetbaliştilor tricolori din Spania: ”Staţi în casă, să nu ajungeţi cum suntem noi aici!”

VIDEO | Mesajul tulburător al baschetbaliştilor tricolori din Spania: ”Staţi în casă, să nu ajungeţi cum suntem noi aici!”galerie foto

Baschet

Comentarii

Doi dintre jucătorii naţionalei de baschet care evoluează în Peninsula Iberică stau izolaţi în case de aproape două săptămâni şi au găsit metode inedite de a-şi ocupa timpul. Printre ele, aruncatul cu pachete de şerveţele în cutiile frigorifice.

Alex Olah şi Emanuel Căţe, doi dintre băieţii din naţionala de baschet a României care evoluează la echipe din Spania, povestesc cum este viaţa lor în timpul Pandemiei de Coronavirus care a bulversat întreaga omenire.

Cei doi stau în casă de aproape doua săptămâni şi îşi ocupă timpul cum pot: se uită la seriale, citesc cărţi de dezvoltare personală şi aşteaptă să îşi reia antrenamentele si meciurile de baschet.

Până atunci, au găsit metode inedite de a-şi îndulci dorul de baschet: aruncă la coşuri improvizate şi le mută prin casă pentru a spori dificultatea loviturilor.

 

Afla mai multe despre: spania 

viewscnt
Articole similare