Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Milwaukee Bucks, la cea mai mare răsturnare de scor din acest sezon în NBA. Giannis, magistral. Cum s-a descurcat Lillard contra fostei sale echipe

VIDEO | Milwaukee Bucks, la cea mai mare răsturnare de scor din acest sezon în NBA. Giannis, magistral. Cum s-a descurcat Lillard contra fostei sale echipe

NBA

Comentarii

Milwaukee Bucks, cu vedetele Giannis Antetokounmpo şi Damian Lillard, au reuşit un meci antologic împotriva lui Portland Trail Blazers, cu o răsturnare de scor incredibilă.

VIDEO | Milwaukee, show cu vedetele Giannis şi Lillard

Milwaukee Bucks a reuşit o victorie antologică împotriva celor de la Portland Trail Blazers, scor 1008-102, într-un meci transmis în exclusivitate pe Orange Sport 3.

Milwaukee, principala favorită la titlul NBA, a realizat cea mai mare răsturnare de scor din actualul sezon, după ce a revenit de la un deficit de 26 puncte!

Pentru Damian Lillard a fost primul meci contra echipei la care a jucat întreaga carieră, 11 sezoane. În vara acestui an, superstarul de 33 de ani a făcut trecerea de la Portland la Milwaukee.

Iar meciul direct împotriva fostei sale echipe, Damian Lillard a terminat cu 31 de puncte, fiind depăşit doar de coechipierul lui, Giannis Antetokounmpo, care a avut un nou meci monstruos, cu 33 de puncte, 16 recuperări, şase pase decisive şi trei capace.

Faza meciului a avut loc la începutul sfertului patru, la scorul de 90-75, când Giannis a reuşit un slam dunk senzaţional.

În cele din urmă, Bucks au ajuns la şapte victorii în ultimele opt meciuri, în timp ce Blazers au căzut la nouă înfrângeri în ultimele zece meciuri jucate.

În clasament, Milwaukee Bucks a urcat pe locul 3 în Est, cu un bilanţ de 12 victorii şi cinci eşecuri, iar Portland Trail Blazers se află pe locul 13, cu 4-12 bilanţ, în Vest.

Program meciuri NBA pe Orange Sport în luna noiembrie:

  • 01.12, 5:00 (noaptea de joi spre vineri), Golden State Warriors - Los Angeles Clippers, Orange Sport 1

Afla mai multe despre: nbamilwaukee bucksportland trail blazersgiannis antetokounmpodamian llllard 

viewscnt
Articole similare