Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Lucescu a reacţionat în faţa ultraşilor lui Dinamo Kiev! "Pleacă!". Ce a făcut pe teren, când i se cerea demisia

VIDEO | Mircea Lucescu a reacţionat în faţa ultraşilor lui Dinamo Kiev! "Pleacă!". Ce a făcut pe teren, când i se cerea demisia

Stranieri

Comentarii

Ultraşii lui Dinamo Kiev îşi continuă duelul cu antrenorul Mircea Lucescu, cel care a scris istorie pe banca rivalei Şahtior Doneţk, în Ucraina. La ultimul meci, tehnicianul român le-a răspuns celor din peluză.

VIDEO | Mircea Lucescu a reacţionat în faţa ultraşilor lui Dinamo Kiev

Ultraşii lui Dinamo Kiev l-au contestat pe Mircea Lucescu din prima zi a antrenorului la echipa din capitala Ucrainei. Aceştia îi cer plecarea antrenorului român, după ce în trecut le-a fost cel mai mare rival, atunci când era pe banca lui Şahtior. 

Iar antrenorul român a răspuns elegant, în cele din urmă. Scandările ultraşilor au continuat şi în timpul ultimului meci din campionatul Ucrainei. Dinamo Kiev s-a impus cu 4-1 în faţa lui Lviv, scor 4-1. După golurile lui Besiedin şi Tsygankov în prima parte, Kedziora şi Lednev au mai punctat în a doua, cu un gol al adversarilor venind între cele două reuşite din a doua repriză.

La un moment dat, Mircea Lucescu a auzit cum i se cere plecarea dinspre peluza stadionului, iar românul a reacţionat. Antrenorul a privit spre ultraşi şi le-a făcut cu mâna. Astfel, antrenorul le-a transmis că nu e afectat de cererile lor. 

Dinamo Kiev e lider în Ucraina, în timp ce Şahtior e pe locul secund. De asemenea, Mircea Lucescu s-a calificat în optimile Europa League, după ce a trecut în 16-imi de Brugge, după o victorie în Belgia. 

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievsahtior donetkmircea lucescu ultrasi dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare