Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic exultă după aducerea lui Mandanda: "E la fel de talentat ca Steve". În ce condiţii a ajuns portarul la Dinamo

VIDEO | Mircea Rednic exultă după aducerea lui Mandanda: "E la fel de talentat ca Steve". În ce condiţii a ajuns portarul la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Este posibil ca Dinamo să fi reuşit o achiziţie de marcă în această iarnă, prin aducerea lui Parfait Mandanda, fratele mai mic al celui care apără poarta lui Olympique Marseille. Mircea Rednic este mai mult decât încântat de aducerea jucătorului pe care şi l-a dorit o bună perioadă de timp.

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu Dunărea Călăraşi, Mircea Rednic a confirmat cea mai recentă achiziţie de la Dinamo: Parfait Mandanda, portar, în vârstă de 29 de ani. Congolezul este fratele mai mic al lui Steve, cel care a fost în lotul Franţei la succesul de anul trecut, din Rusia. 

"E la fel de talentat ca Steve. Am reuşit să îl conving să vină sub formă de împrumut şi astăzi decidem dacă punem şi opţiunea. Sper să fie pentru meciul de duminică. Nu e un transfer riscant, e un portar cu experienţă", au fost cuvintele laudative ale lui Rednic la adresa noului transfer din Ştefan cel Mare. 

Mandanda a fost adus pentru a îi face concurenţă lui Sean McDermott, de asemenea venit în această iarnă. Irlandezul născut în Norvegia pare să nu îl fi impresionat pe Mircea Rednic, chiar dacă a primit doar două goluri în cele trei meciuri jucate pentru "câini" în acest an. 

  • Bordeaux, AS Beauvais, Altay şi Charleloi sunt echipele la care a evoluat congolezul 
  • 17 selecţii are pentru echipa naţională a Republicii Democrate Congo
  • 400.000 de euro este cota portarului, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: parfait mandandadinamotransfer 

viewscnt
Articole similare