Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nici el n-a mai rezistat! Dică pune tunurile pe jucători după umilinţa cu Sepsi: "A intrat, a dat pasă la adversar şi am luat gol! Trebuia să mâncăm din adversari!"

VIDEO | Nici el n-a mai rezistat! Dică pune tunurile pe jucători după umilinţa cu Sepsi: "A intrat, a dat pasă la adversar şi am luat gol! Trebuia să mâncăm din adversari!"

Superliga

Comentarii

Dacă în general prefera să-şi apere jucătorii după meciurile mai puţin reuşite, Nicolae Dică şi-a schimbat discursul după înfrângerea cu Sepsi şi i-a acuzat în mod direct pe elevii săi că n-au avut atitudinea potrivită pentru a câştiga meciul de la Sfântu Gheorghe.

Dică s-a arătat deranjat de faptul că mai mulţi dintre jucătorii săi s-au plâns de starea gazonului înainte de meci şi spune că toate criticile primite din partea patronului sunt meritate. În plus, Dică nu s-a ferit să evidenţieze eroarea lui Mihai Roman pentru eroarea de la primul gol al gazdelor.

"Prima repriza a fost foarte proastă. Am intrat fără atitudine, fără concentrare.  Nici la un meci amical nu intram aşa dacă astăzi era amical.

Teixeira a cerut schimbare, a intrat Roman, a dat o pasă la adversar, ei au plecat pe contraatac şi am primit gol. Aşa s-a deschis scorul.

Este un accident că am primit 4 goluri în această seară. De când am venit eu la echipă nu s-a întâmplat acest lucru în campionat.

Dar ce vreţi, să ne laude cineva? Trebuie să fim criticaţi, merităm să fim criticaţi. Dacă am făcut un asemenea joc vreţi să ne laude lumea? Am pierdut cu 2-4 la Sepsi.

Trebuia să avem o atitudine bună, să jucăm, să intrăm pe teren, să luptăm, să mâncăm din adversari ca să câştigăm meciul. Asta trebuia să facem, nu să ne lamentăm că e terenul înghetat"
, a declarat Nicolae Dică la finalul partidei.

 

Afla mai multe despre: dicafcsbsepsi 

viewscnt
Articole similare