Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Niculescu este convins că Dinamo nu va ajunge în play-off: ”Are zero la sută şanse”

VIDEO | Niculescu este convins că Dinamo nu va ajunge în play-off: ”Are zero la sută şanse”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Dinamo va avea o misiune extrem de dificilă odată cu reînceperea campionatului. Echipa pregătită de Mircea Rednic are de recuperat 9 puncte în cinci etape, ceea ce pentru Claudiu Niculescu, fostul antrenor al 'câinilor', pare imposibil.

”Dacă ne raportăm la ultimele sezoane, adică de când se joacă cu play-off şi play-out, nici o echipă nu a intrat cu 37 de puncte. O singură dată s-a intrat cu 38 de puncte, acum un an şi au fost trei echipe, s-a făcut clasament în trei. Dacă ne raportăm la aceste calcule matematice, Dinamo are zero la sută şanse de play-off.

Nu am văzut nicăieri în lume ca o echipă să recupereze 9 puncte în 5 etape. Dacă ne raportăm şi la faptul că Dinamo mai are de depăşit încă 5 echipe din clasament... Dacă avea de urmărit una singură, să spunem că mai avea şanse. Dar şansele sunt minime şi e păcat, pentru că e al doilea an consecutiv când Dinamo nu prinde play-off-ul”, a spus Claudiu Niculescu la Telekom Sport.

Dinamo ocupă în acest moment locul 11, cu 22 de puncte, la 9 puncte în spatele Astrei Giurgiu (31 puncte), ocupanta locului şase, ultimul care duce în play-off.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1claudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare