Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nistor a fost decisiv cu Sepsi, dar recunoaşte: ”Era greu să fiu la echipa naţională!”

VIDEO | Nistor a fost decisiv cu Sepsi, dar recunoaşte: ”Era greu să fiu la echipa naţională!”
Comentarii

Dinamo a câştigat, cu scorul de 1-0, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a opta a Ligii I.

Dan Nistor a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în partida de la Sf. Gheorghe. Mijlocaşul lui Dinamo a contribuit la golul decisiv marcat de Daniel Popa în minutul 84: ”A fost un meci foarte greu, cred că scorul putea să fie mult mai mare, am avut foarte multe ocazii, foarte mari, cu poarta goală. Ne bucurăm că am câştigat cele 3 puncte şi demonstrăm că nu suntem ce au spus unii. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren, să-mi ajut echipa şi mă bucur că am reuşit în această seară” a spus Nistor la finalul meciului.

Nistor a fost la un pas de o convocare la echipa naţională. A confirmat-o chiar selecţionerul Cosmin Contra: ”Era greu să fiu la naţională, v-a spus şi selecţionerul, am avut o perioadă lungă de accidentare şi probabil din acea cauză, dar cu siguranţă voi munci mult şi voi fi în atenţia lui” a adăugat mijlocaşul ”câinilor”.

Despre posibila retragere prematură a lui George Ţucudean din fotbal, Nistor a declarat: ”Cred că sănătatea e cea mai importantă în acest moment şidecât fotbalul şi decât absolut orice. Îi doresc multă sănătate pe această cale”

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare