Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | "Nu mai mergem niciodată acolo". Echipele din Liga I au fugit de frigul din România şi au dat de furtunile din Antalya

VIDEO | "Nu mai mergem niciodată acolo". Echipele din Liga I au fugit de frigul din România şi au dat de furtunile din Antalya

Liga 1

Sepsi şi Hermannstadt s-au întors împreună din cantonamentul din Antalya. Deşi au fugit de frigul din România, echipele din Liga I care s-au pregătit în Turcia n-au făcut cea mai inspirată alegere.

Ploile torenţiale din această perioadă le-au dat planurile peste cap antrenorilor. Foarte multe meciuri amicale au fost anulate, iar antrenamentele au fost suspendate, după ce turcii le-au interzis echipelor să intre pe terenurile de iarbă pentru a nu strica gazonul.

"Am stat la bagaje împreună 45 de minute. Din păcate, nu a fost un stagiu de pregătire reuşit. La ce vreme am prins acolo, nu am putut să facem exact ce ne-am propus. În mare parte, am pierdut timpul pe acolo. Pentru că a plouat mult, a bătut vântul, în ultimele trei zile nu am putut să jucăm niciun amical, mai ales ultimul. Deci, din păcate, a fost un stagiu nereuşit. Dar nici dacă veneam în ţară nu era vreo schimbare. Ce să facem în ţară? Stăteam la zăpadă. Aşa puteam să mergem în altă parte, dar vom merge la anul" , a declarat Vasile Miriuţă.

"Probabil a fost greu pentru toate echipele, şi pentru noi în ultimele zile a fost destul de greu, ultimul joc s-a şi întrerupt în minutul 31. Din păcate, se accidentase şi Nouvier în primele minute şi a fost o zi urâtă ieri pentru noi. Temperatura să spunem că a fost foarte bună, dar efectiv ploile ne-au dat peste cap, a trebuit să căutăm alt teren. Până la urmă, este perioadă de iarnă, ianuarie, eu cred că am învăţat lecţia, este prima dată când păţesc aşa ceva în Antalya. Şi am fost de nenumărate ori.

Probabil că este ultima dată când mai merg, nici nu contează la ce echipă voi antrena, dar nu vreau să mai aud. Probabil 75% am pus în practică din ceea ce mi-am propus, dacă este să mă gândesc doar în procente. Într-adevăr, au fost zile în care nu am făcut ceea ce trebuia pentru că a trebuit să schimbăm foarte rapid, dar asta este situaţia" , a spus Eugen Neagoe.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta