Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oana Manea, cuvinte extrem de frumoase despre Cristina Neagu: "E căsătorită cu handbalul"

VIDEO | Oana Manea, cuvinte extrem de frumoase despre Cristina Neagu: "E căsătorită cu handbalul"

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu şi-a impresionat de-a lungul timpului toate colegele alături de care a jucat. Oana Manea a fost coechipieră cu Neagu atât la echipa naţională, cât şi la Oltchim şi la CSM.

"Numai fiind acolo, persoana ei, dă încredere echipei şi mă uit că majoritatea aşteaptă câte ceva de la ea. Aşteaptă să le îndrume, aşteaptă să le spună ce au de făcut şi cred că toată lumea e cu ochii pe ea, mai alea la naţională", a spus Manea, la Look Sport LIVE.

Desemnată de 4 ori cea mai bună jucătoare din lume, Neagu a trecut prin multe accidentări grave. Ultima s-a petrecut la Europeanul din 2018. Aproape 11 luni a durat recuperarea. "Ambiţia şi motivaţia şi dorinţa ei şi cât iubeşte handbalul au ajutat-o să-şi revină după fiecare accidentare", a mai spus fostul pivot al naţionalei.

Oana Manea a dezvăluit şi cum este Neagu în viaţa de zi cu zi. Iubeşte copiii, dar cel puţin pentru moment, handbalul rămâne marea pasiune a interului de la CSM.



"Deocamdată, ea este căsătorită cu handbalul. Are 4 nepoţi şi majoritatea îi seamănă, majoritatea au gropiţele din obraji pe care le are şi ea. Cristina este o persoană care greu are încredere în oameni. Cred că sunt rare persoanele alea în care într-adevăr are încredere", a conchis Oana Manea, la Look Sport LIVE.

Afla mai multe despre: oana maneacristina neaguhandbal 

viewscnt
Articole similare