Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Paul Anton a marcat golul etapei în poarta ieşenilor. "Încerc foarte des să trag de la distanţă, fiindcă nu prea ajung în careu"

VIDEO | Paul Anton a marcat golul etapei în poarta ieşenilor. "Încerc foarte des să trag de la distanţă, fiindcă nu prea ajung în careu"

Fotbal

Comentarii

Paul Anton a reuşit un gol fabulos în poarta celor de la Poli Iaşi, în victoria echipei sale din "Ştefan cel Mare", scor 4-1. A prins un trasor de la aproximativ 30 de metri, sub bara portarului Levente Bosz.

Golul lui Paul Anton a picat în minutul 77, la scorul de 2-1 pentru Dinamo şi a securizat, astfel, cel de-al treilea succes consecutiv din Liga 1. "Câinii" au venit la doar două puncte de locurile de play-off.

Paul Anton le mulţumeşte suporterilor pentru eforturile de a susţinere a echipei, în lipsa finanţelor promise spanioli, dar care nu au mai ajuns niciodată şi-n care nu mai crede nimeni.

"Importante cred că sunt cele trei puncte. În ciuda faptului că azi am întâlnit echipa Iaşiului care ne-a pus probleme. A fost un meci foarte greu şi din cauza terenului şi adversarului cred că prima repriză jocul a fost destul de încâlcit, însă în repriza a doua am reuşit să ne desprindem pe tabelă şi ne descătuşăm. De obicei, încerc foarte des să dau de la distanţă pentru că în careu nu ajung foarte des. Atunci, ca să marchez trebuie să încerc să trag de la distanţă. Noi o luăm pas cu pas, fiecare în parte. Azi poate nu au avut o evoluţie consistentă atât de bună, am câştigat la scor, am început meciul cu multe greşeli, dar apoi am reuşit să corectăm la pauză şi ne-am făcut meciul uşor.

Meci cu meci încercăm să adunăm cât mai multe puncte şi vedem după pauză ce ce se va întâmpla. În plan administrativ, nu mai este nimic de făcut din păcate. Asta e situaţia, vedem, sperăm. Noi încercăm să le mulţumim prin evoluţiile noastre prin victorii şi azi am încercat să le aducem un omagiu de fiecare dată când am înscris, să ne bucurăm ca şi cum ar fi fost acolo, pentru că ei demonstrează că sunt lângă noi, chiar dacă nu sunt pe stadion. E dificil. E foarte dificil, sincer, pentru că nu ăsta a fost planul care ni s-a propus şi ni s-a prezentat. E dificil, însă noi nu putem decât să le mulţumim, jos pălăria. Sunt formidabili, nu au egal în ţară, asta ne dă speranţe, o motivaţie în plus şi, poate, cine ştie, o emulaţie în jurul acestei echipe pentru că e păcat să se destrame aşa", a declarat Anton, la finalul partidei.

VIDEO SUPER-REUŞITA lui Paul Anton:

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare