Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Poli Timişoara - Dinamo 0-0 | Ocazii incredibile ratate de Rivaldinho şi Bokila! Eliminare stupidă pentru Salomao

VIDEO | Poli Timişoara - Dinamo 0-0 | Ocazii incredibile ratate de Rivaldinho şi Bokila! Eliminare stupidă pentru Salomao

Liga 1

ACS Poli Timişoara şi Dinamo s-au chinuit teribil în ultima partidă din 2017 a Ligii I. S-a terminat 0-0, iar ”câinii” au ratat şansa de a urca pe loc de PlayOff

Dinamo a avut ocaziile mai mari, dar va trebui să se mulţumească doar cu un singur punct după deplasarea de la Timişoara. ”Câinii” fac 34 de puncte, o egalează pe Viitorul, dar rămân pe locul şapte, în afara PlayOff-ului.

Dacă prima parte a fost una extrem de modestă, în care ocaziile de gol au lipsit cu desăvârşire, în repriza a doua au apărut şi ocaziile de gol. Rivaldinho şi Bokila au scăpat în două rânduri singuri cu Straton dar n-au reuşit să marcheze. Rivaldinho a trimis pe lângă poartă, în timp ce Bokila l-a luat la ţintă pe goalkeeper-ul timişorenilor.

VIDEO | POLI TIMIŞOARA - DINAMO 0-0

Echipele de start:

POLI TIMIŞOARA: Straton - Străuţ, Melinte, Şeroni, Ciucur - Artean, Vaşvari - Munteanu, Doman, Bîrnoi - Drăghici

DINAMO: Penedo - Dudea, Marici, Katsikas, Oliva - Mahlangu, Nascimento - Hanca, Rivaldinho, Salomao - Nemec

Min. 90+3: Fluier final.

Min. 90: Trei minute suplimentare.

Min. 89: ROŞU pentru SALOMAO! Gest incredibil făcut de mijlocaşul lui Dinamo, deşi avea deja galben

Min. 72: O NOUĂ ŞANSĂ URIAŞĂ PENTRU DINAMO! Bokila ratează incredibil

Min. 55: OCAZIE IMENSĂ PENTRU DINAMO! Rivaldinho scapă singur cu Straton, dar finalizează slab

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Timişoara! Meci slab între Poli şi Dinamo

Min. 30: Mahlangu, între AŞA DA şi AŞA NU! De la un dribling senzaţional, la un şut catastrofal

Min. 24: Corbu îi ia locul în teren lui Nascimento, accidentat.

Min. 9: Debut echilibrat de partidă! Niciuna dintre echipe nu reuşeşte să-şi impună jocul.

Min. 1: A început meciul.

Partida va fi arbitrată de Adrian Cojocaru, anunţul făcându-l tocmai antrenorul gazdelor, cu două zile înaintea meciului. Dinamo poate încheia anul pe locul 5, după ce Botoşani şi Viitorul au pierdut în această rundă. În schimb, Timişoara, care nu a mai câştigat din 28 octombrie, va ierna pe locul 9 indiferent de rezultatul acestui meci. 

"Ştiu că Dinamo doreşte cu orice preţ să ajungă în play-off, doresc ca arbitrul jocului, Cojocaru, să dea dovadă de un arbitraj corect şi cel mai bun să castige. Dacă vom pierde pe merit, vom strânge mâna învingătorilor

Întrebat de ce este atât de sigur că Dinamo va fi ajutată de arbitri, Popa a răspuns în stilul caracteristic: ”Am informaţiile mele, mi-a zis Collina de la Italia. Noi îi vom contacta în mod cert pe arbitrii jocului de la finala UCL, şi pe ăia îi ştiu deja" - a spus Ionuţ Popa cu două zile înainte de meci. 

De la revenirea Timişoarei pe prima scenă din 2013, Poli şi Dinamo s-au mai întâlnit de şapte ori în Liga 1, de cinci ori s-au impus bucureştenii, iar două jocuri s-au încheiat cu victorii ale bănăţenilor.

Katsikas speră că Dinamo va încheia anul cu o victorie în meciul de azi. "Sper că vom câştiga, ca să terminăm bine anul. Ar fi minunat dacă vom încheia cu o victorie şi vom ajunge în play-off. Este un meci important. Mai avem cinci şi este foarte important să îl câştigăm pe acesta şi să avem continuitate", a afirmat el.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.