Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele declaraţii date de Cristi Ganea după revenirea sa la FC Viitorul: "A fost o perioadă grea la Bilbao"

VIDEO | Primele declaraţii date de Cristi Ganea după revenirea sa la FC Viitorul: "A fost o perioadă grea la Bilbao"

Farul Constanța

Comentarii

Cristi Ganea a revenit la FC Viitorul şi va evolua sub comanda lui Gheorghe Hagi până la finalul sezonului, când îi va expira împrumutul de la Athletic Bilbao.

"Am avut oferte şi din alte ţări să spun aşa, însă am ales Viitorul, pentru că este casa mea şi mă simt cel mai bine aici. Cred că aceste 5 luni îmi vor fi de folos. Pentru mine a fost o perioadă grea acolo, m-am acomodat foarte bine, ce e drept, cu vestiarul, însă nu am jucat.

M-am întors în România pentru că, până la urmă, ca şi fotbalist dacă nu joci, nu te simţi bine. Şi în primul rând vreau la Viitorul să fac treabă bună, să ne calificăm în locurile 1-6 şi pe viitor vom vedea. Obiectivul meu este să joc cât mai multe meciuri, să am meciuri în picioare, să mă întorc la echipa naţională, dar vreau să iau zi de zi, să muncesc la antrenamente din nou şi să fiu cel mai bun.

Primul meci va fi cel de la Iaşi, va fi o partidă grea, însă sperăm ca timpul să fie ok, să nu fie zăpadă sau alte chestii. O să fie un meci greu, dar noi trebuie să muncim pentru cele 3 puncte şi cu siguranţă vom face un joc bun şi mergem la victorie" , a declarat Cristi Ganea.

Afla mai multe despre: cristi ganeafc viitorul 

viewscnt
Articole similare