Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele imagini cu Andrei Miron la FCSB. Fundaşul poate debuta pentru roş-albaştri în meciul cu Chindia

VIDEO | Primele imagini cu Andrei Miron la FCSB. Fundaşul poate debuta pentru roş-albaştri în meciul cu Chindia

FCSB

Comentarii

FCSB va juca ultimul meci din sezonul regulat, sâmbătă, împotriva Chindiei Târgovişte, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

În partida de sâmbătă, la FCSB pot debuta şi ultimele două transferuri ale roş-albaştrilor, Adrian Petre (DETALII AICI) şi Andrei Miron. Fundaşul central a fost adus în această săptămână, chiar în ultima zi de transferuri, de la FC Botoşani.

Deşi transferul era realizat încă de luna trecută, Becali l-a lăsat pe Miron în continuare la Botoşani, în primele trei meciuri oficiale din acest an, astfel încât fundaşul să-i ajute pe moldoveni să intre în play-off. Odată îndeplinit obiectivul, Miron s-a alăturat în această săptămână lotului pregătit de Bogdan Argeş Vintilă.

"Fostul căpitan al bucovinenilor va purta tricoul cu numărul 4 şi s-a alăturat deja lotului condus de Bogdan Vintilă.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!

Andrei George Miron este un fundaş central născut la 28 mai 1994, în Galaţi. Acesta a început fotbalul la Oţelul Galaţi, de unde a fost transferat, în iulie 2015, de FC Botoşani, pentru care a evoluat în 159 de partide în campionat, Cupa României, Cupa Ligii şi preliminariile UEFA Europa League, reuşind să înscrie de 7 ori.

<<Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la FCSB. Îmi doresc foarte mult să ajut echipa la câştigarea unui nou titlu, deoarece acest lucru este aşteptat de toată lumea: conducere, jucători şi, mai ales, suporteri>>" , se arată în postarea de pe contul oficial de Facebook al roş-albaştrilor.

Afla mai multe despre: fcsbsteauamiron 

viewscnt
Articole similare