Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rădoi şi Stelea, reacţii geniale la imaginile cu Messi: "Oare ce ceas are la mână?"

VIDEO | Rădoi şi Stelea, reacţii geniale la imaginile cu Messi: "Oare ce ceas are la mână?"

FC Barcelona

Comentarii

Deşi a stat doar în tribune, Lionel Messi a surprins pe toată lumea la El Clasico. Argentinianul le-a atras atenţia tuturor prin stilul vestimentar extrem de simplu pe care l-a ales duminică seara.

Despre felul în care a fost îmbrăcat Messi la El Clasico au vorbit şi experţii Telekom Sport, Mirel Rădoi şi Bogdan Stelea. Cei doi au glumit şi au făcut o comparaţie cu Cristiano Ronaldo, după ce, la jumătatea acestei săptămâni, portughezul a apărut la o conferinţă de presă cu un ceas care valora peste două milioane de euro.

"Cred că de asta are şi de câştigat cu sponsorii lui. Este cel mai bun fotbalist din lume, dar el rămâne modest. Nu are decât de câştigat din acest lucru" , a declarat Mirel Rădoi.

"Eu stau şi mă întreb, oare ce ceas are la mână? L-am văzut pe Ronaldo cu ce ceas a apărut la conferinţa de presă" , a glumit Bogdan Stelea, completat de Rădoi: "Cred că are şi Messi cu un diamant mai mult decât Cristiano. Nu, glumesc. Messi nu pare genul să fie disperat după astfel de lucruri să iasă în evidenţă cu viaţa privată".

Afla mai multe despre: cristiano ronaldolionel messiel clasicosteleamirel radoi 

viewscnt
Articole similare