Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rămân Coman şi Alibec la Astra? Dan Alexa a vorbit despre viitorul celor doi

VIDEO | Rămân Coman şi Alibec la Astra? Dan Alexa a vorbit despre viitorul celor doi

Astra Giurgiu

Comentarii

Dan Alexa a preluat-o pe Astra şi a făcut deja două anunţuri importante. Preşedintele clubului, Dani Coman, şi Denis Alibec vor continua la gruparea giurgiuveană şi în sezonul următor.

"Eu cred că va rămâne. Din punctul meu de vedere, Dani Coman este unul dintre preşedinţii buni ai României. A demonstrat-o în anii aceştia. Este genul de preşedinte foarte serios" , a declarat Dan Alexa.

Noul antrenor al Astrei a vorbit şi despre Denis Alibec. Deşi abia a început perioada de transferuri, atacantul este principala ţintă a cluburilor din străinătate: "Alibec rămâne. Este un jucător excepţional, un jucător de mare calitate. Este legat de Astra sufleteşte. Probabil că dacă va fi o ofertă foarte bună pentru el şi club, cu siguranţă, i se va da drumul. Dar, repet, el este angrenat în proiectul ăsta. Am apucat să vorbesc ieri cu el şi doar în cazul unei oferte foarte bune va pleca.

Alibec este un jucător de excepţie, este un jucător, genul de jucător care în România nu se prea mai găseşte, jucător care îţi decide un meci. Mie îmi pare rău că Denis nu a reuşit să joace la adevărata lui valoare. Îmi doresc foarte mult să-l fac să evolueze la potenţialul lui, pentru că este păcat. El este un băiat de excepţie, să ştiţi că are un caracter foarte frumos. Sper să-l ajut şi normal, să mă ajute. Este jucătorul cel mai important, aşa ca valoare individuală, iar obiectivul meu este să-l fac pe Alibec să joace la potenţial maxim".

Afla mai multe despre: alibeccomanastra 

viewscnt
Articole similare