Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid a reuşit transferul iernii în Liga a III-a, Pancu e încântat: "L-am urmărit în multe meciuri! E un mare câştig!"

VIDEO | Rapid a reuşit transferul iernii în Liga a III-a, Pancu e încântat: "L-am urmărit în multe meciuri! E un mare câştig!"

Fotbal intern

Comentarii

Lotul Rapidului s-a reunit astăzi şi a început pregătirile în vederea sezonului de primăvară. Tehnicianul Daniel Pancu a comentat transferurile realizate în această iarnă de liderul Seriei 2 din Liga a III-a, precizând că e mulţumit de lotul avut la dispoziţie pentru retur.

Cătălin Hlistei e cel mai important jucător adus de Rapid în această iarnă, iar Pancu îi transmite jucătorului care a părăsit liderul Ligii a II-a pentru a juca la giuleşteni că a luat decizia corectă: "Va avea mari satisfacţii aici în anii următori!".

  • Catălin Hlistei (Sportul Snagov), Cătălin Onea (Sportul Snagov), Alin Turbatu (Olteniţa) şi Robert Băjan (Viitorul Constanţa) sunt jucătorii transferaţi în această iarnă de Rapid.

Pancu a vorbit şi despre aducerea lui Alin Turbatu, jucător trecut prin curtea rivalilor de la CSA Steaua, precizând că acest lucru nu ar trebui să conteze

"Am trecut la altă etapă. Nici jucătorii care au plecat nu putem să spunem că erau jucători cu experienţă. Sunt jucători, până acum, cu excepţia lui Turbatu, care vine tot din liga a treia, restul sunt jucători buni sau foarte buni de liga a doua. Probabil că în zilele viitoare, până săptămâna următoare, vom definitiva lotul. Vor mai veni jucători cu siguranţă şi vor veni jucători buni.



Nu o să se termine niciodată lucrurile astea (n.r. legat de transferul lui Alin Turbatu, fost la CSA Steaua). Noi tot am luat jucători de la ei, de la noi e important că nu a plecat nimeni la Steaua. Până la urmă, e un jucător care de un an de zile ştie ce înseamnă Rapidul.

Eu îl văd doar ca pe un profesionist şi un jucător tânăr cu calităţi. Vom vedea dacă va ajunge, dar e un jucător cu calităţi. Mie mi-a plăcut şi am fost de acord cu transferul lui.

Robinho are ceva probleme, ştiam de săptămâna trecută, şi cred că se vor rezolva greu problemele lui. Nu ştiu exact despre ce e vorba.

Robinho e un jucător în care eu mi-am pus mari speranţe şi a lipsit mult din cauza problemelor care le-a avut cu contractul, cu permisul de muncă. A intrat mai greu în ritm, a dat cel mai important gol al campionatului de până acum, la meciul cu Slobozia, şi l-aş considera o pierdere foarte importantă pentru noi.

[...] E treaba conducerii (n.r. la transferul lui Hlistei). Eu nu sunt manager, am mai spus lucrul ăsta, sunt antrenor. Conducătorii propun jucătorii. Normal, când vezi că... bine, să nu desconsiderăm Rapidul. Până la urmă suntem liderul ligii a treia, cu şanse foarte mari de a promova la vară şi le-am spus şi la început că e un prilej să aibă satisfacţii.

E un jucător foarte bun de liga a doua, într-adevăr. Eu l-am urmărit în foarte multe meciuri, e un mare câştig, e cel mai important transfer al nostru până acum. Dar nu putem spune că venind la Rapid, de la liderul ligii a doua, e un pas în spate. Eu nu îl consider aşa. Dacă rămâne la noi doi, trei ani de zile, va avea alte satisfacţii mult mai mari.

Avem şi trei meciuri de verificare. Primul este sâmbătă. Programul va fi aici. Din păcate, se pare că doar pe suprafaţă sintetică, dar astea sunt condiţiile în România acum şi multe echipe nici terenul ăsta nu îl au"
, a declarat Daniel Pancu la reunirea echipei.

Iată lotul prezent la reunire:

  • PORTARI: Ştefan Ciuculescu, Virgil Drăghia, Andrei Voican;
  • FUNDAŞI: Ionuţ Voicu, Alex Iacob, Doru Bratu, Alex Catrici, Alin Demici, Adrian Neacşu, Cătălin Oanea (Sportul Snagov), Robert Băjan (Viitorul Constanţa);
  • MIJLOCAŞI: Lucian Goge, Cătălin Hlistei (Sportul Snagov), Alex Duriţă, Adrian Grigore, Alin Cârstocea, Amir Jorza, Mircea Manole, Alin Turbatu (CSM Olteniţa), David Onyeanula (în probe);
  • ATACANŢI: Marian Vlada, Deivydas Matulevicius, Gabriel Toma;

Brazilianul Guilherme Fagundes “Robinho” nu a fost prezent la reunire, fiind învoit pentru o săptămână.

Afla mai multe despre: rapidpancuhlisteialin turbatu 

viewscnt
Articole similare