Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspunsul lui Burleanu pentru norvegienii care se tem de scandări rasiste pe Arena Naţională: "Chiar consider că e o insultă"

VIDEO | Răspunsul lui Burleanu pentru norvegienii care se tem de scandări rasiste pe Arena Naţională: "Chiar consider că e o insultă"

Echipa națională

Comentarii

La meciul cu Norvegia, pe Arena Naţională vor fi în tribune peste 30 de mii de copii sub 14 ani, care vor fi însoţiţi de 3 mii de adulţi.

În ciuda acestui aspect, jurnaliştii norvegieni se tem de eventuale scandări rasiste ale micuţilor fani ale echipei naţionale.

"Dacă vor fi episoade de acest fel, vom notifica imediat arbitrii şi observatorul. După aceea, vom face paşii pe care îi considerăm potriviţi”, a declarat Svein Graff, managerul de comunicare al norvegienilor.

Răspunsul pentru norvegieni a venit chiar din partea preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu: "Chiar consider că este o insultă adusă copiilor noştri şi chiar vom sesiza delegatul UEFA  pentru această declaraţie. Neavând un alt eveniment de referinţă în România, nu ne aşteptam ca fotbalul să fie atât de iubit, să fie atât de urmărit. Până la urmă, vorbim de o nouă generaţie de suporteri, inclusiv de o nouă generaţie de jucători".

Afla mai multe despre: burleanufrfnorvegiaarena nationala 

viewscnt
Articole similare