Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspunsul lui Lupescu după ultimele dezvăluiri făcute de Burleanu: ”Mă emoţionează. Foloseşte metode staliniste!”

VIDEO | Răspunsul lui Lupescu după ultimele dezvăluiri făcute de Burleanu: ”Mă emoţionează. Foloseşte metode staliniste!”

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Lupescu a ajuns la Cluj, în turneul electoral pe care-l desfăşoară înainte de alegerile pentru preşedinţia FRF. Fostul mare mijlocaş român susţine că Răzvan Burleanu foloseşte arme ”staliniste” în această campanie.

Răzvan Burleanu a venit cu o nouă serie de dezvăluiri, în care-l acuză pe Ionuţ Lupescu de faptul că a produs un prejudiciu la FRF de 4 milioane de euro, în perioada în care era director general. Paguba ar proveni din unele contracte pe care Lupescu le-a încheiat cu firma SEG. Întrebat despre aceste noi dezvăluiri, Lupescu susţine că este o dovadă a faptului că Răzvan Burleanu se teme că-şi va pierde funcţia şi foloseşte astfel metode ”lipsite de respect” şi ”staliniste”:

”(n.r. întrebat despre ce stare îi oferă dezvăluirile lui Burleanu) Sincer, mă emoţionează şi mai mult şi îmi dau mie convingerea că am luat hotărârea exactă de a reveni în fotbalul românesc, pentru a scăpa fotbalul românesc de oameni care nu au nimic în comun cu fotbalul. (n.r. întrebat dacă vor fi mai multe acuzaţii) Vor fi, pentru că asta e şcoala la care a învăţat şi, din păcate, confundă fotbalul cu anumite tradiţii din politică, dar cu siguranţa oamenii cu care am discutat sunt nu numai indignaţi, sunt foarte supăraţi pe lipsa de respect. Din pacate, nu am auzit o idee despre fotbal. (n.r. întrebat cu ce arme luptă Burleanu) Staliniste”, a declarat Ionuţ Lupescu.

”Kaiserul” a fost întrebat dacă se teme că va ajunge în situaţia lui Gică Popescu, cel care a fost arestat cu o zi înainte de alegerile din martie 2014. Lupescu spune că nu are motve de îngrijorare: ”Eu sunt sigur că se încearcă o grămadă de lucruri, ba statutar, ba, mai nou, acum oamenii sunt informaţi preferenţial care să îşi platească taxa, iar cei care nu plătesc să nu poată vota. Dă dovadă de reaua voinţă pe care o au şi se acoperă toate neregulile pe care le-au făcut în ultimii ani. Eu voi fi pe 18 aprilie acolo unde va fi buletinul de vot”.

Afla mai multe despre: razvan burleanuionut lupescufrfcluj 

viewscnt
Articole similare