Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Ghiţă după ce şi-a pierdut partenerul din apărare şi căpitanul: "Ne vom mai întâlni pe parcurs"

VIDEO | Reacţia lui Ghiţă după ce şi-a pierdut partenerul din apărare şi căpitanul: "Ne vom mai întâlni pe parcurs"

Farul Constanța

Comentarii

Bogdan Ţîru, căpitanul lui Viitorul a plecat la Jagiellonia Byalistok şi a lăsat un gol în apărarea lui Hagi. Una dintre cele mai afectate persoane după plecarea lui Ţîru este Virgil Ghiţă, colegul din centrul defensivei.

"Îi urez succes. Aveam o relaţie foarte bună cu el, am fost colegi de cameră o lungă perioadă de timp. Mă bucur pentru el, îi urez multă baftă, multă sănătate şi ne vom mai întâlni pe parcurs", a declarat Ghiţă despre transferul lui Bogdan Ţîru la Jagellonia. 

La primul meci fără Ţîru, Hagi l-a trimis pe Mladen lângă Ghiţă în mijlocul defensivei. Începutul meciului a fost catastrofal pentru Viitorul, pentru că Poli Iaşi a marcat după doar un minut de joc. În cele din urmă, Viitorul a revenit şi a câştigat cu 2-1 primul meci din 2020. Zoua şi Gabi Iancu au marcat pentru echipa de la malul mării. 

"Am făcut un meci bun, zic eu, păcat că am luat un gol rapid. Dar cred că suntem o echipă mare, deoarece ne-am mobilizat, am crezut în forţele noastre până la final şi asta a contat cel mai mult. Am terminat prima parte a campionatului cam prost şi e bine că am revenit din vacanţă cu o victorie. Nu îmi amintesc să fi primit într-un meci oficial atât de repede gol, dar contează că ne-am mobilizat, că am crezut în forţele noastre şi că ne-am atins obiectivul.

Într-adevăr avem meciuri foarte grele. Au mai rămas trei, o luăm pas cu pas şi îţi dai seama că ne gândim la playoff. Contează următorul meci, cu Craiova, deoarece primul test l-am trecut", a mai spus Ghiţă la flash interviul de la finalul meciului. 

 

Afla mai multe despre: virgil ghitaviitorul 

viewscnt
Articole similare